![]() |
čtvrtek 6. února, 17:49 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Dělená strava
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: detox 28 dnu
Ahoj Barbaro - nejlepší asi bude, když si tuknížku přečteš, ono je tam víc podstatných informací - myslím že bylinné čaje můžeš. Ačkoli Mačingová radí převařenou vodu 3-4l denně.
Jestli to zvládneš, stáhni si tu knížku z [www.ulozto.cz] - zadej název: Zhubněte-jednou-provždy
Anebo napiš email a pošlu ti to do mailu. Tady ti asi nikdo psát nebude, neboť všichni co drží detox jsou vedle ve fóru s názvem: "28-denní očistný program podle A.M."
.......Sheilo prosím , mohla by jsi mě to také poslat, děkuji alenahalb@seznam.cz
Kordulo ok - zasílám!
....... děkuji
Včéra jsem scháněla tu druhou knížku schůdtková metoda je špatně k shenání.Nevím jak u vás?Ale po hodině jsme jí sehnali.Obě knížky jsou moc zajimavé.
Ahoj Barbaro jinak jsem včéra také začala.
Kordul tak že přemýšlíš jestli jít do toho?
Radko, zkusím to, jak už jsem psala, když bude mít chuť, tak sem tam ,dám něco z dělenky, dnes hlíva a vrtule, fakt dobrota
bilinkový čaje se mohou
Zdravím všechny, dieta se mi líbí, ale co si počít, pokud jsem silně alergická na všechny ořechy, jádroviny a peckoviny. Nemoohu se ani dotknout syrových jablek, hrušek, švestek kiwi, fíky a pod. a dále na syrovou kořenovou zeleninu jako je mrkev, petržel a cerel. Jediné co z ovoce mohu jsou citrusy, hroznové víno a banány. Lae podle všeho v jablku důležité pektiny a vitamíny převažením zničím, stejně tak jako vitamíny ve všem dalším ovoci. Totéž platí o vitamíněch v zelenině. Na druhou stranu miluji mléčné výrobky. Na mléčné dietě jsem zhubla za rok 25 kg a váhu docela držím, spíš bych potřebovala více energie. Předpokládám že ovoce zelenina by byla fajn
, ale poraďte mi někdo jak, když jsem na to tak silně alergická.
... nebo tuto novou verzi AM