pondělí 2. prosince, 08:14 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(380m n.m.)
Re: Skalka
.. ahoj Manko , vpravo - velká modrá je letitá, víc jak 6let bude mít určitě a taky, by byla větší - musím jí občas koordinovat už tak dusí písečnici. No a ty ostatní tařičky - 2r... Loňské léto, dostaly pěkně na frak - speklé od slunce, jsem myslela, že to ani nerozdýchaj. .... Takže neboj, na žádné 5letky to rozhodně nebude
(380m n.m.)
Marjánko, krááásná skalka , světlerůž. bochánek - obr.1, to je
To je krása! Jarní skalky jsou nejrásněší, kvete toho hodně. Floxy jsou nádherné, jsu to úžané kopečky
Marjanko, i ta tvoje iberka - pokud je to to bílé - je nádherná. Co vy s tím, holky, děláte? U mě se skalničkám vůbec nedaří. Bude to tím jílem, musela bych skutečně asi zbudovat nějakou skalku (ovšem pro tu nemám místo).
Když já si nemůžu vzpomenout, jak se to jmenuje, ale je to úplně obyčejná a zcela běžně koupitelná skalnička...až přijdu domů, podívám se a napíšu...
Jo, je to iberka a roste to úplně samo, nic s tím nedělám...přidej do jílovité půdy hodně písku a bude se určitě dařit...
Iberka je jedna z posledních statečných, co docela úspěšně přežívá na skalce, kterou jsem sice jakoby zrušila, ale nic jsem nelikvidovala, jen jsem se o to přestala starat. Dnes jsem tedy vyměkla a vyčistila jsem okolí hořce, který se najednou vzpamatoval, má 3 květy a je dost rozrostlý, takže tpo vypadá, že za rok bude kvést hodně. Skalku mám opravdu skalkovou, protože tu máme pod malou vrstvou zeminy kamení a skálu.
Tak je to trávnička...
Holky máte krásné skalky
To je ale asi nejaka zakrsla travnicka,jinak byva vyssi,ne? Dnes jsem nakoupila 3 nove aubriety,zasypala piskem a uvidime. Maji posledni sanci:-)
Tak to já nevím, jestli je zakrslá...kupovala jsem předloni mezi skalničkama...štítek už u ní nemám, abych napsala přesný název...
Krása.
Nakupovali jse někdo na Paletegarden?
Já objednala hodně netřesků, paní ochotná, pěkně zabaleno, ale co mě překvapilo byla velikost, takové mrnousky, vím, že se rozrostou, ale měla by tomu odpovídat i cena, tedy jsem byla trochu zklamaná, když jsem na výstavě v Olomouci viděla tak desetkrát větší sazenice za stejnou cenu. No budiž , chybami se člověk učí.
Už je to trochu ke koukání
nevím co psát, vy máte tak nádherné zahrady a skalky