středa 15. května, 05:41 Svátek má Žofie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
Se salámem i bez, podle toho jestli je v lednici Papriky a rajčata jsou na zahradě, vajíčka v kurníku.....
S masem určitě ne. Dobrou chuť, zítra, vlastně už dneska asi bude k večeři.
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
MOna: tak bez salámu já nesmím!!! To by bylo keců...
hele, a jakej dáváte? já dřív nějakej Gothaj, ale teď mi připadá dost hnusnej . tak dám občas točeňák, ale ten je snad ještě horší . Tak nikdy nevím, co do toho vrazit .
A ještě mě zajímá postup. Já totiž lehce osmahnu cibulku a na to hodím nakrájená rajčata a papriky. Kámoška dá vařit do vody rajčata a papriky, pak tu vodu sleje, hodí do toho salám (neopečený) a vajíčko a dílo je hotovo. Já to vlastně jen dusím.
Re: Jak vaříte lečo?
Anavi...muž naštěstí nevyžaduje maso každý den. Ani uzeninu. Takže klidně míváme bezmasé dny. V poslední době jich ale bylo nějak moc, tak dnes si dáme flákotu!!!
Já dám cibulku, na to salám, pak přidám papriky, rajčata až posléze...když je všechno měkké, zakvedlám vejce a dochutím.
alca
Re: Jak vaříte lečo?
Rajčata, papriky na cibulce, nejlépe na sádle.
Vajíčka si usmažím zvlášť na husto a potom vyklopím k zelenině. Gothaj a točeňák už nedávám , více nám chutná s klobáskou nebo párek "klobásovitého" typu. Když není tak jenom zelenina. A do leča dávám tak 2 stroužky rozmačkaného česneku.
Když to tak čtu, tak u náš lečo není nic moc dietní.
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
Zpěním na oleji cibuli, přidám papriky a pak rajčata a chvilku podusím. Prdnu do toho vajíčka a osolím. Pak opeču špekáčky nakrájené na kostičky (ale musí to být nějaké kvalitnější-vybírám podle obsahu masa) a přidám do leča. Neopečené špekáčky v leču se u nás nějak nechytly
Anavi, točený salám je hnus. U nás se prodává jako "Bratislava" a naši chlapi tomu říkají "Bratislavský rohlík", protože je v tom víc mouky než masa
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?
Re: Jak vaříte lečo?