pondělí 9. září, 00:49 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Růže, královny zahrady
Goethe je nádherný
momentálně hezky kvete Krohn Ilse Superior -fotky z dnešního rána
......kaaj paráda
quendery.rajce...
Začalo pršet, tak jsem rychle skočila něco pofotit.......... L.D. Braithwaite, Lord Byron, History, Irma, znovu kvete Buff Beauty.
danypv.rajce.id..
já vyběhla vyfotit v mírném deštíku edenky z různých stran. Po kráťoučké přestávce zase kvetou a další a další poupata pokvetou ještě dlouho
předposlední fotka je ze včerejška
poslední - Aphrodité a ta silně růžová je Parade, dnešní foto
Dany, týýjo , u mě teprv začíná u některých první kolo a ty už máš druhý.
Biedermeier v obležení řimbaby.
Elfe v řebříčku.
A stále kvetoucí Emanuel.
A jedna NN stromková.
Taky zírám na Edenky, nádhera . Mně ale taky už začal 2 flór , včera jsem zahlídla jeden květ a kvete na špičkách nových výhonů cca ve 160 cm. Dva výhony, co jsem zakrátila, se zatím pomalounku větví, poupata se ještě neukazují. Budu ji sledovat a doufám, že jednou bude stejně nádherná, jako u Dany
danypv.rajce.id..
Děkuju za chvály, vyřídím jim to
\když ony jsou krásné všechny a jani, neti, ta je (snad je to neti chi chi, ta v lobelkách)
Dany,dá se prosím Eden Rose udržet,aby nepřesahovala 1 m čtvereční prostoru,děkuji?
danypv.rajce.id..
Evko, myslím, že ano, ty moje ani širší nejsou
co říkáte ne růži Twist ? má mít 150- 200cm
jak se komu líbí -- není to můj jak se říká - šálek kávy . nemám moc ráda ty stříkané .. nějak mi připadají jako zparchantělé . mám taky nějaké - třeba Varieta di Bologna . ta se mi celkem líbí
Kájo, fůůj... že prý zparchnatělé můj proužkovaný Ferrdinand Pichard je úžasný, krásný, nežere ho černá skvrnitost. ( já nic ničím nestříkám)
danypv.rajce.id..
Jojo, mého M. Utrilla taky nic nežere, zdravej jako řípa a zase už kvete