![]() |
neděle 23. března, 12:39 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jedlý papír
Znam ale nepouzivam
Kamaradka to mela na svetebnim dortu a ted i na narozeninovem. Clovek si muze vybrat motiv nebo si prinest svoji fotku a oni ji na ten papir vyrobi....diky tomu se da vymyslet spoustu veci a vypada to originalne!
Jedlej papír znám z mého dětství...teď nevím...,ani nebudu zkoušet...U většiny věcí je to úplně jiný, než bejvalo...
suee, no mladej by "potřeboval" dort se Spidermanem a to já ani při největší snaze fakt nestvořím!!!
Tak presne k tomuto ucelu je to urceno!! ale bohousek by ho urcite zvladl
No jo, klidně bych mu udělala kšeft, ale je to dost z ruky!
Jedlé foto vám urobia tu a pošlú poštou.
[www.prachenska-cukrarna.cz]
Lado ,chutna porad stejne, jak si ho pamatujeme
Ja neodolala a parkrat si ho dala! Je bezva! 
Dobrý den, co mám zkušenost tak lepší než jedlý papír je fotka na docor papíru nebo na fondánu (k dostání zde [www.tisk-jedlych-obrazku.eu]) ale mají tam i jedlý papír a návod jak se s ním pracuje. Stačí jim poslat fotku mejlem a oni ji vrátí poštou
Znám, používám.... dobrůtka a je to netradiční. Navíc krásný dekor.
Poraďte mi, jak se jedlý papír používá???
Koupila jsem malé motivy na velikonoční perníčky, ale zdá se mi to dost silné, tak nevím, jestli se to máčí, nějak slupuje nebo jen obtiskne....
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Lepí na máslový krém, macarpone nee to rozmáčí barvy, musí být klasika.
Jájo, já to mám na perníčky.
Včera jsem to hledala na netu a dozvěděla jsem se, že je třeba koupit speciální gel na lepení, který někteří nahradili želatinou.
No já zkusila vajíčko, kterým se stejně perníčky potírají. Zdá se, že to docela drží.