pondělí 2. prosince, 09:20 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Lilie
Holky, vy snad nemáte myši, nádhera.
Letos lilie jedou jedna báseň, po návratu z dovolené mi spadla brada
Romčo nádhera
Paráda veliká.
krása
nádhera - lilií moc nemám - nějak vymizely.
Už taky žádné nemám. Měla jsem jimi vyplněná prázdná místa v záhonech, dokud byly keře a stromy malé. Teď už vše narostlo, chybělo jim světo a postupně se po nich slehla zem... ale beru to jako přirozený vývoj... a to mě právě na té zahradě baví... že je proměnlivá. Nic tam není napořád. Proto bych si asi nikdy nenechala udělat zahradu od zahradníka... protože někdo má představu, že to takhle vypadá teď a stejné to bude i za dvacet let ... tak to opravdu ne. To my tady víme.
Letos jsem objednala pár lilií a už jsem jednou psala, musím Lukon pochválit. Záměna žádná. A nejvíc jsem byla zvědavá na tuhle. Zelmira. Podle popisu měla mít zvláštní vybarvení, což je skutečně pravda. Zatím otevřela jedno poupě ale nemohla jsem se dočkat.
hm, barva je pěkná, tmavá
Mate nadherne lilie!
Mne se taky letos povedly (mam je asi 4. rokem a zatim spis prirustaji), kazde rano je chodim cuchat s hrneckem caje
Kiko, já s kafem, spíš navečer, zdají se mi více voňavé, krásně kvetou .
Regino, Zelmíra je nádherná lilie, má ji sousedka, kupovala jsem ji už dříve, když jsem ji u ni viděla,v ale asi ji nemám, byla záměna, letos žádné nové nemám..
Taky bych řekla, že večer voní víc.A jsou letos povedené.
nojo - u mně ale požrané os slimáků . ještě pokvete ta d or - ale Muskades je olízaná a zničená .
jeden květ asi Eve a bílá asiatka.
(380m n.m.)
Děvčata, máte je úžasné ... Aleno, Romčo, Kiko, takové keřiska