čtvrtek 2. května, 12:20 Svátek má Zikmund
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: anny
Status:

Kuřátko 100 x jinak

Datum: 17.01.2007 20:04
 

Opisujem,tak to bude česky

nadívané kuře rytíře Petra Smila z Hasic

0,7 l jablkového základu,nebo strouhané jabka               porek

1 kuře              kousek slaninky                                             cibule

2 vejce             1 mrkev                                                            brambory

pepř,sůl,grilovací koření,petrželová naťˇ

římský hrnec (není podmínkou)

řimský hrnec namočíme do vody.Na dno dáme na kolečka nakrájené brambory,mrkev,pórek cibuli.Přidáme troch jablíček,osolíme,opepříme a vše zamícháme.

Připravíme nádivku: Smícháme nastrohané jablíčkarozinky,nakrájenou slaninkusůl,pepř,vajíčka a petržel.nať.Kuře naplníme nádivkou a sešijeme nebo sepneme.

Kuřátko osolíme,okořeníme grilov.kořením a položíme na brambory.

Pečeme hodinu a půl.

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí12
    Aktuální stránka: 2 z 2
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Kuřátko 100 x jinak

    Datum: 07.02.2010 17:01
     

    No vypadá to lákavě mls smiley mls smiley

     
  • Autor: Reklama

    Re: Kuřátko 100 x jinak

     
     
  • Autor: SasaLisian
    Status: začátečník

    Re: Kuřátko 100 x jinak

    Datum: 25.03.2014 18:40
     

    Mám tip na další dobrotu z kuřátka a to kuřecí kousky marinované v kokosovém mléku

     

    Ingredience:

    100 g kuřecího masa 150 ml kokosového mléka kousek chilli papričky kousek zázvoru kari koření sůl 100 g salát little gem 100 g rajčata 80 g žlutá paprika 75 salátová okurka 5 ml olivový olej umeocet

    Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a v misce zalijeme kokosovým mlékem, do kterého jsme přidali nasekanou chilli papričku, kari koření, a kousek strouhaného zázvoru.

    Necháme marinovat ideálně přes noc.

    Druhý den napíchneme kousky na špejli a grilujeme nebo opékáme v troubě či na pánvi.

    Podáváme se zeleninovým salátem smíchaným s olivovým olejem a umeoctem nebo citronovo.

     

    Je to jedna porce, takže pro dva zdvojnásobit, ale je to fakt dobrota! smiling smiley

     
Stránky:  12 | <<předchozí komentáře
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.