neděle 10. listopadu, 20:16 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
quendery.rajce...
Re: Růže, královny zahrady
Jé, koukám, že se tu probírá Siebertz. Objednala jsem od něho jen jednou - no je fakt drahý, ale jak tu píše Evka, taky jsem chtěla ty růže mít a určitě mi to vyšlo levněji, než to objednat z Německa Byly za 275 ,- Kč jedna...... Mám od něho od jara Gospel, ten krásně kvetl a chystá se znovu a Giardinu, ta tedy vypadá docela solidně, ale zatím nekvetla - ony ty letošní jarní - mám jich ještě pár i odjinud - jsou vůbec lenošky, nevím jak u vás.....
Brala jsem od něj loni Gospel a kvetl hezky a dost narostl, nemohu zatím nic na něj říci...Před 4 lety jsem brala i Graham Thomas a taky si nemohu stěžovat..Nic jiného jsem nebrala....
Holky, to je zase krááááásy .
Naše asiSchneewitchen ještě od května kvést nepřestala a červená neznámá letošní z Lídlu je sice prcek, ale kvete také nepřetržitě už dlouho. Obé fotky nic moc .
Quendery,já mám Giardinu od jara 2012 koupenou v Hornbachu či Baumaxu(nevím jistě protože jsem ji nekupovala já) v originál kontejneru a kvetla hned v červnu.Ještě téhož roku jsem ji přesadila,protože se mi na původním místě nelíbila a v září kvetla znovu.Chudáka jsem ji přesazovala i v roce 2013 i s delšími šlahouny a letos krásně kvetla a teď kvete druhým kvetením.Ale zkrátit jsem ji přeci jen měla,na těch dlouhých šlahounekch kvete bez problémů jen má menší listy,ale to může být i deficitem dusíku.
no jo -- musíme na jaře pohnojit -
Dieter Müller ,Julia Reneissance , Colette , The Pilgrim ,Florence Delatré / první kvetení/
quendery.rajce...
.... tak už nám to začíná podruhé Tourbilon, Irma, györovky Samaria, Felsewhodos, krásné kvítky, ale je to "plesnivka", musím na ní něco vymyslet a furtkvetoucí Praha 89
jo jo už to zas začína
quendery.rajce...
......
(380m n.m.)
... hmm, parádně vám všem začínají
Káji - Giardina - mám letošního jarňáska a stále se drží při zemi , ... a Dieter M. je nádherný
Věrko - Summer Memories -
Elenko, krásně ti rostou , tu bílou mám od tebe - srazíkovou, kujííí
.... Mainzer Fastnacht - Kronenbourg - Šejkspír - furtkvetoucí Šalotka - NN srazíková
Jarko - máš je nádherné , ale M.Fastnach je přenádherná mně vyhodila veliký šlahoun Larissa - samé poupátko .. myslela jsem, že opadá , ale takhle to kvete
(380m n.m.)
... týýý bláho, to je prutisko , kdyby rozkvetlo všechno naráz ani by nebylo vidět kouska zeleného. .....u nás neustále chčije a chčije, tak se jim do druhého kvetení moc nechce.
Krásně vám to v tuhle dobu ještě kvete.
Jarko, máš moc pěkné růže a za bílou není zač - za kytky se neděkuje, ony potom nerostou - doufám, že ti bude dělat radost jako nám.
Quendery ta první má moc pěknou barvu .
Kájo, Larissa je krásná .
quendery.rajce...
Elo, to je Rosarium Uetersen - pnoucí - je to taková měňavka - podle počasí, když dokvétá a tak - tady je pár fotek z letoška pro ilustraci . Někdo říká, že je to taková barva, co se špatně kombinuje, ale já jí mám sesazenou dohromady s další pnoucí Rylonou a docela jim to sluší.
Quendery, moc pěkná měňavka to je a myslím, že jim to sluší nejen docela, ale hoooodně .