![]() |
neděle 16. února, 03:40 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Million bells
Krásné kombinace zase
.
Gabčo, opět krásné pokoukání

Zdravim dievcata...zatial moje prve ale nie posledne😁😁🙂
ale pootocte hlavy😂😂
Ahoj Vlasti, a nemáš to první a třetí surfinky? Přijde mi na milionku jen ta prostřední. Ale asi je to fuk, hezký jsou všechny.😁👍
Ahoj Gabika..neviem...maju take malicke listocky ako milionky aj kvietky su malicke...tak uvidim co z nich bude

No ono je to fajn, kdyz jedete na dovolenou, nebo na weekend pryc a neni kdo by je denne zaleval. Ja to budu taky vyuzivat jen, kdyz budu pryc. Jinak tam davam vody vzdy k veceru, nebo brzo rano. Je pravda, ze jevtam te vody hodne. No, kdyz jede clovek pryc, tak ty kytky to s tou vodou preziji.
Tak to asi zkresluje fotka. Pošli foto, až pokvete.
Doufám, že mi holky nenastydnou, když tam je taková kosa.
U mě letos opět žádná dovolená nehrozí, takže zavlažováky to zvládnou sami. Jen do nich něco mít
. Čekám na muškáty z Mělníka, aby mi k sobě ladily, už tu měly dávno být a ticho po pěšině. Nestíhá

Dneska jsem si koupila bílou plnokvětou milionku a k tomu jsem sesadila fuchsii bílo fialovou.
Tak uvidíme, zda se jim bude spolu líbit.
Gabi pozri na tie fotky..kvety malicke ako milionbesky a listy ako surfinie len mensie....novy druh???
Vlasto, koukám, mně teda přijdou i ty květy na surfinii, ale o hodně menší. mají protáhlý ten kalíšek nebo jak bych to nazvala.
Ale jsou hezký, tak je jedno, co jsou.
Já mám další novou, oranžovo růžovou. Tak už mám 10 barev.