![]() |
čtvrtek 6. února, 16:36 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
( Brno, 250m n.m.)
Re: Jiřiny
Úžasné květy, nádhera
krásné podívání

Mono, jsou krásné!!! to je tak nádherných druhů - i ty dřívější co jsi dávala ... nádhera. Irčo já to taky pořádně nemám kde zimovat - sousedka mi navrhovala vodovodní šachtu, nebo taky studnu
, loni jsem je měla ve velké papírové krabici proložené novinama v dílně, cca 15 stupňů a "rozchodiliy" to takřka všechny. ale je fakt, že jsem je předtím i namořila proti plísni.... všeobecně si myslím, že čím víc jde o "šlechtičny" tím hůř se přechovávají a jsou náchylnější na cokoliv
My máme garáž nevytápěnou, mně tam loni zmrzly, tak nic...Moni, krása převeliká
.
Ilko...no já s tím zimováním také bojuji...přece jen pořád hledám místo. První rok - sklep...tam začaly hnít. Druhý rok - bývalý kurník....tam dobrý. Jenže další rok byla krutá zima a všechny mi tam pomrzly. Takže další místo - bývalý chlév - poloviční ztráty.
I když část neúspěchu je i má vina - asi jsem je nechala před uskladněním málo vyschnout.
No ale už jsem zjistila, že i když mi nepřezimujou, že to prostě není žádná trága, objednám u p.Brzáka 20 nových (kus po 15Kč) a mám zas parádu celé léto a podzim.

všechny jiřiny,od Jany i Mony krásný !!!!!! Já na to nemám nervy
Pořád kvetou.
Mono, letos si jich užiješ viď, když začly kvíst tak brzo.
To je dobře, máš je všechny krásný.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Moni co jsou tyhle střapaté zač? Nějak jsem je v nabídce Brzáka nenašla, ty by se mi moc líbily, kvůli nim bych do toho byla ochotná zase jít :-)
Jájo...
[www.dahliabrzak.cz]
Jsou to Giraffe a Pink Giraffe. Taky se mi moc líbí, ale celá rostlina nic moc...
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Moni dík to ty Tvoje vypadají mnohem líp než ty v katalogu (ty bych neměla odvahu objednat
) Jsou moc pěkné, květy takové lehounké, budu o nich uvažovat
Jájo...to tě asi přejde, až uvidíš celou rostlinu (oproti těm ostatním). Teď momentálně nekvete ani jedna...ostatní jsou samý květ a poupě.
moni-nádhera

mať tak väčšiu záhradu,určite by som do nich šla
moc chválím!!! mono super§