![]() |
čtvrtek 6. února, 18:17 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Bydlení a domácnost
hodnocení: 4.50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Využíváte nabídek slevových portálů?
Hi hi, to je hovadina nebo pro masochisty
Manželův kolega využívá slev na slevových portálech. Minimálně jednou měsíčně si se ženou vyrazí na jídlo nebo výlet. Manžel tak taky občes jukne, ale ještě jsme to nikdy nezkusili. Jenže kam se choddí dívat, nevím
Též neumím využívat... chodí mi toho občas na mail hafo, ale mažu
Já občas využívám, např. některé dovolené jsou tam fakt za babku, známí využili seskok padákem za polovinu, některé věci se tam fakt vyplatí
Hlavní je se udržet a nekupovat pro nějakou slevu blbiny, které člověk nevyužije

Tak zrovna po seskoku padákem pasu... !
Si dělám legraci... omdlela bych strachy
. Pro mě raději nějaká ta výhodná večeře

Ivanko, viď. Zalevno se najíš a zadraho to pak vyklopíš.
www.evciny-stra..
Hanule

Anavi, no já bych to taky nechtěla, bojím se výšek jako čert a dostat to k narozkám, tak....
Večeře tam taky bývají, nebo v kavárně káva a k tomu třeba dezert, to jsem zahlídla
Každou chvíli tam ěnco dávají, takže když sem tam mrkneš, určitě něco dobrého najdeš 
Já jsem zástupcem "té" mladé generace, co na slevových serverech teď ujíždí a musím říct, že si to nemůžu vynachválit. Vždyť jako studentka, chodící se studentem si nemůžu dovolit zajít do nějaké drahé restarace. Takhle máme možnost si to vyzkoušet ochutnat co nabízejí a až si začneme sami vydělávat pořádně (z brigády toho člověk moc nepořídí) a budeme si to moci dovolit, tak víme, že to stojí za to. To je k těm restaracím, ale podle mě se tam dá najít spoustu super věcí, např. mamka si nechala laserem odstranit tmavší chloupky nad horním rtem, co ji trápily skoro celý život, protože je brunetka..
za mě rozhodně palec nahoru slevovým serverům! 
Tento portál již bohužel nějakou dobu nefunguje. Aktuální slevy lze hledat na [slevovykupon.net]