středa 20. května, 14:58 Svátek má Zbyšek
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada > Okrasná zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Co kvete v srpnu

Datum: 01.08.2011 06:22

Další fotografie:

Ač letošní počasí moc květům neprospívá, přece jen některé květinky otevírají poupátka. Tak šup sem s nimi flower smiley.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 21
  • Re: Co kvete v srpnu

Datum: 16.08.2021 23:13

Zápleváky nepřežily ani u nás, totéž chrastavec, většina monard, echinacey. Když si uvědomím co už jsem měla a zmizelo.......

• Autor: Reklama

Re: Co kvete v srpnu

• Autor: alenak

Datum: 16.08.2021 23:20

Jájo, nápodobně grinning smiley .... ale zkusily jsme....

Datum: 16.08.2021 23:25

Zkusila jsem toho hodně:-), a něco to stálo, stálice jsou hortenzie, denivky a plané lupiny.

• Autor: alenak

Datum: 16.08.2021 23:41

Zkoušení už tolik neprovádím, lety jsem se zklidnila grinning smiley . Občas mi to ale stejně nedá, to když objevím nějakou novinku....Ale nestěžuju si, vždy něco vyjde smiling smiley . Pouze jsem zrušila kytky, které se vyndávají a uklízejí, jiřiny, mečíky. Všechno se zvládnou nedá, zahrada má být pro radost, ale ještě jsem stará škola - i pro užitek, teď dělám kečup....papriky jsem na něj ale musela koupit, červený ještě nejsou.....

• Autor: Anavi

Datum: 17.08.2021 10:38

Jájo, nápodobně smiling smiley. Letos podruhé zkouším agastache, jestli opět nepřežijí zimu, tak s nima taky končím. Asi je milují slimáci.

jaja99 napsal(a):

Zápleváky nepřežily ani u nás, totéž chrastavec, většina monard, echinacey. Když si uvědomím co už jsem měla a zmizelo.......

Datum: 17.08.2021 10:39

"Vyndávací" kytky už jsem zrušila dávno, stačí, co každý podzim převážíme k mamce na chodbu z její zahrady a na jaře se to zase stěhuje ven... winking smiley

alenak napsal(a):

Zkoušení už tolik neprovádím, lety jsem se zklidnila grinning smiley . Občas mi to ale stejně nedá, to když objevím nějakou novinku....Ale nestěžuju si, vždy něco vyjde smiling smiley . Pouze jsem zrušila kytky, které se vyndávají a uklízejí, jiřiny, mečíky. Všechno se zvládnou nedá, zahrada má být pro radost, ale ještě jsem stará škola - i pro užitek, teď dělám kečup....papriky jsem na něj ale musela koupit, červený ještě nejsou.....

• Autor: babkaela

Datum: 17.08.2021 11:44

Mé dámy, krásně vám to všem kvete .... u nás letos převládají - plané turany, úúúúúúúúúúžasné bodláky, laskavce ...... do prkna a psí boudy, nezvládám nestíhám ........ a vyndávací ? 4 bedny jiřin jsou stále ve sklepě, ani jsem je nestihla vyhodit a dědek je tak občas schopen z něj vyčerpat vodu (to už musí jít v trenýrkách, bo je neprůchozí, aby vytáhl čerpadlo a následně odčerpával prvě e schodů ... no, jsme trochu mentální stařešinové ... mečíků část kvete, i když leží, ale žijí, část čeká na zasázení jako jiřiny ... můj táta, kdyby měl možnost vstát z hrobu, nakope mi do pr.ele

Datum: 17.08.2021 15:19

Víš jak... ono se to nepose*e... winking smiley love smiley

• Autor: maguska

Datum: 17.08.2021 20:49

20210817_201612.jpg
    Další fotografie:

Rozkvétá listový kaktus flower smiley

• Autor: Manca

Datum: 17.08.2021 21:21

Elo, kdybys ty jiřiny sadila, sežrali by ti je slimáci jak mně loni. Ušetřila sis práci. Mečíky mi taky leží, ale dva už rozkvetly.

Gabčo máš pěkné zápleváky i echinaceu. Perovskie je u nádrže na vodu, před ní též leží řebříčky, z boku měla být třemdava, kterou též sežrali slimáci. Karafiátky to nezachránily. Ale mně teda leží i kopretiny, a tobě tak pěkně salutují. Jen floxy stojí. Většina.

Jo a agastache zimu přežily v pohodě a pěkně obrážely, ale dva že tří sežrali též ty bestie. Semenáče. Nejmodřejší kupovaný prospívá a kvete.

• Autor: kaaj

Datum: 18.08.2021 10:28

dscn9403.jpg
    Další fotografie:

jsem překvapena jak dlouho letos kvetou některé floxy. eye popping smileymiluju jejich vůni .

Datum: 18.08.2021 13:16

U nás taky. love smiley

Datum: 18.08.2021 14:03

U nás ještě kvést nezačaly. grinning smiley

Datum: 18.08.2021 15:02

Tak pak pokvetou do prosince. winking smiley grinning smiley flower smiley

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Okrasná zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.