|
|
pondělí 20. července, 00:16 Svátek má Ilja
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Škůdci
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Choroby a škůdci na rostlinách
...... neříkej že to mají i Tvoje ????? Hycon K, by možná pomohl....a co postřik na broskvoně???
Jak to řešíš
A asi i moje.Už jsem vyhodila 2,a další 2 jsou kandidátky na vyhození.Nedělají to ty blbý vedra?
Moniliozu jsem nikde u fuchsií nenašla. Nedělala jsem s tím nic, protože nějak netuším co vlastně. Bosk, já nevím. Ale těžko říct. Vy je máte s Kordulou v kulatých květináčích. Já v truhlících od Lebiše. Tam mi třeba jedna zůstane, druhá jde do háje. V jednom truhlíku u stejného kultivaru. To by vedrem bylo divný.
Vedra ne, byly horší léta, že prší by jim taky vadit nemělo..., Ale je fakt, že by mohly trochu vyschnout, mě tedy do všech pršíl
Mě prší jenom do některých.Ale je to fakt divný.
jsem se upsala
Eliška jich má už 8 květináčů a to byly krásně narostlé, plné poupat
To Vás lituju, tolik práce a těšení. Kdysi jsim někde četla, když jsem je měla a odcházely, že smrtící je kombinace horka a pak deště, hlavně když do nich prší. Asi by to chtělo preventivní postřik, systémový fungicid, snad to zachráníte.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
JJ takhle mi na moniliozu onemocněla třešeň deštík po horkém dnu a byl konec.
To by se jeden fakt pos....
Už snad není kytka, co by ji něco nebo nějaká havěť nedevastovalo. Nechci ani zakřiknout. Begonie zatím drží.
Regino, hosty se silnými listy - zatím nezničitelné i pro slimejši
a květy mají taky...sice tak dlouho nevydrží, ale jsou 
ploštice, mrchy mě ničí fuchsie,... pomůže Careo, které nemám
Kordul, je to špatně vidět, ale nejsou to spíš puklice?
jinak mně Careo nepomohlo na šefleře ani omylem 
......ne ploštice, žerou v noci, říkala Jarmila, mají jen nedno stadium, musím ostříhat