úterý 21. března, 04:11 Svátek má Radek
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5

O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 01.12.2007 21:54

Zkrátka jen tak si popovídat smiling smiley

Starší odpovědi byly automaticky odmazány

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Otazka (01.08.2014 09:31)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 5 z 21
  • Autor: alenak

Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 15.10.2022 09:16

Kájo, byla jsem po dlouhé době v cukrárně s kamarádkami na kafi. Je to na vesnici na Pardubicku, vyhlášené, výborné. Dortík 71, víděňská káva 60, zákusky kolem 40, preso 50. Ale život utíká a nejde vše přepočitávat na peníze, je to jednou za čas. To jsme každá ještě koupily domů. winking smiley Cukrárna i navečer v neděli narvaná a stále chodili lidi, sledovaly jsme cvrkot. Není lehké se uživit poctivou prací. Suroviny, energie, za práci, odvody za sociální a zdrav. pojištění, úklid, vydělat na dovolenou, na výměnu a obnovu, když to vše sečteš tak se nedivím. Tohle jsou poctivě vydělané peníze. smiling smiley Někde se vydělají peníze lehčeji a někdy dá se říci za nic za okecávání, bylo to, bude a je.

• Autor: Reklama

• Autor: kaaj

Datum: 15.10.2022 09:24

no je pravda, že v Praze bylo vždycky draze. musí se odřít cizinci . už před 50 lety jsme tam byli s dědkem . obyčejná voda , ve které plavala jedna třešeń byla tenkrát za 3 kč . už tenkrát mně to šokovalo -

ted´ se ještě zdražuje cukr , máslo- nakonec i ty energie. . no ještě , že si člověk umí upéct ..

• Autor: berda
    Status:

Datum: 15.10.2022 09:47

alenak napsal(a):

Kájo, byla jsem po dlouhé době v cukrárně s kamarádkami na kafi. Je to na vesnici na Pardubicku, vyhlášené, výborné. Dortík 71, víděňská káva 60, zákusky kolem 40, preso 50. Ale život utíká a nejde vše přepočitávat na peníze, je to jednou za čas. To jsme každá ještě koupily domů. winking smiley Cukrárna i navečer v neděli narvaná a stále chodili lidi, sledovaly jsme cvrkot. Není lehké se uživit poctivou prací. Suroviny, energie, za práci, odvody za sociální a zdrav. pojištění, úklid, vydělat na dovolenou, na výměnu a obnovu, když to vše sečteš tak se nedivím. Tohle jsou poctivě vydělané peníze. smiling smiley Někde se vydělají peníze lehčeji a někdy dá se říci za nic za okecávání, bylo to, bude a je.

Aleno, nebyli jste v Zaječicích v té cukrárně?

• Autor: alenak

Datum: 15.10.2022 10:59

Berdo, tam jsem nikdy nebyla, byly jsme v Rohovládové Bělé, mají otevřeno každý den do 17 hodin a pečou si tam sami.

Na druhou stranu, když je člověk mladší a může chodit, je potřeba sociální kontakt a mezi lidi, vypovídat a je líp, teda mělo by. winking smiley . Babičky se taky scházely, dědkové šli do hospody s hodinkami přes břich, peklo se více doma a kafe s meltou pamatuju. Asi jsem geny podědila a peču hodně, jsem prý hodně mlsná. grinning smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil alenak (15.10.2022 11:06)

Datum: 15.10.2022 13:13

grinning smiley grinning smiley grinning smiley no -- jsem taky mlsná - a to jsem diabetik . jsou dny , kdy lozím po kredenci a hledám , kde je co sladkého .. naštěstí nemám cukr moc vysoký .. pokud je vyšší - si vezmu kousek tabletky od slinivky. to mi hned sníží ..

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (15.10.2022 14:33)

• Autor: cancourek
    Status:

Datum: 15.10.2022 15:07

Já jsem naprostý opak, nesnáším sladké. Zrovna včera byl v práci zákusek - kremrole s pařížskou šlehačkou. Když jsem viděla kolegyni, jak se jí dělají boule za ušima, šla jsem do kuchyně žebrat něco slaného. Měli anglickou slaninu a moravské uzené mls smiley mls smiley mls smiley

• Autor: gabca

Datum: 15.10.2022 16:02

Leni, tak to by sis rozumněla tak s naším pánským osazenstvem. Já bez sladkého nemůžu žít, oni ho k životu nepotřebují. eye rolling smiley

Přitom já tak ráda peču. Ale jím to pak sama. Nebo dám ještě mamce, kamarádce, kolegyni. Prostě to musím rozdat.

Zrovna jsem si upekla 3 šišky strůdlu a sežrala skoro celou šišku. grinning smiley

• Autor: kordula

Datum: 15.10.2022 17:53

Já jsem POPRVÉ zkusila to srulované listové těsto stydlin smiley thumbs down, ale dneska jsem musela zase udělat z Hery. Ke kávě prostě sladké musí být. ..

a potom chodím a po kousku a šiška je pryč. Ale na rozdíl od Gábi, hned o tu šišku přiberu. angry smiley

• Autor: tak63

Datum: 15.10.2022 21:13

Ze sladkého mám rád akorád čokoládu. Buchty namusím, ale čerstvě upečenou neporhdnu. Pokud v práci dostaneme k obědu něco sladkého, TAK to přenechám kolegům, abych si nekazil figuru. To dá rozum, no néé.

Jinak sežeru všechno ... kromě plíčků na smetaně a koprovky, ale k té jsem se už několikrát vyjadřoval → viď Gabčo winking smiley grinning smiley ... od tebe by mi třeba chutnala grinning smiley mls smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil tak63 (15.10.2022 21:15)

• Autor: SPIKE

Datum: 16.10.2022 04:25

alenak napsal(a):

Berdo, tam jsem nikdy nebyla, byly jsme v Rohovládové Bělé, mají otevřeno každý den do 17 hodin a pečou si tam sami.

Na druhou stranu, když je člověk mladší a může chodit, je potřeba sociální kontakt a mezi lidi, vypovídat a je líp, teda mělo by. winking smiley . Babičky se taky scházely, dědkové šli do hospody s hodinkami přes břich, peklo se více doma a kafe s meltou pamatuju. Asi jsem geny podědila a peču hodně, jsem prý hodně mlsná. grinning smiley

To mě mrzí, že jsem tuhle kavárnu-cukrárnu nenavštívila. Určitě jsme tudy párkrát jeli na kolech.

A ty ceny jsou vyšší všude, ale mám pár oblíbených míst, kde vím, že prodávají kvalitu a chutné věci, potom si ráda připlatím. Před lety jsem brala babičky jednou za měsíc na masáž a potom jsme šly na kafíčko se zákuskem. Ony se podivovaly, jak je to drahé (tehdy před cca 15 lety byl zákusek za cca 35), ale brzy uznaly, že je to extra chutné. Za všechny 3 jsme obvykle platily kolem 200. Dnes tam mají zákusky kolem 60kč, takže ty dvě stovky za kávu se zákuskem jsou i pro dva málo.

• Status: expert

Datum: 16.10.2022 09:25

Místo všech sladkostí dám přednost kyselé rybě jajékoliv, pečenáčům nebo uzenáči mňám. Občas si dám kousek čokolády.

• Autor: tak63

Datum: 16.10.2022 19:03

jaja99 napsal(a):

Místo všech sladkostí dám přednost kyselé rybě jajékoliv, pečenáčům nebo uzenáči mňám. Občas si dám kousek čokolády.

Jsem taky na ryby. Prej mi narostou žábry za to co jich sežeru grinning smiley.

• Autor: Manca
    Status:

Datum: 16.10.2022 19:13

Já si ty čísla naštěstí nepamatuju. Akorát máslo vím, že stávalo dvacku, 25. To už je pár let. Vejde se ještě chleba a máslo do stovky? Akorát si všímám, že i s malým nákupem dávám PIN, to nebývalo. Dřív jsem měla občas problém si vzpomenout. Zítra uvidíme pražské ceny grinning smiley

• Status: expert

Datum: 16.10.2022 20:30

Manco, do stovky už pomalu ne když vybereš lepší chleba. eye rolling smiley

Datum: 17.10.2022 06:40

dscn4462.jpg
    Další fotografie:

podařilo se mi po delším úsilí otevřít foťák a vytáhnout kartu . s kablíkem to neumím vůbec. - Islandská čokoláda winking smiley .

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.