![]() |
sobota 5. července, 21:19 Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Zítra koupím lak a bude dílo dokonáno ...
Pořádek si v nářadí udržuji, protože to šetří čas. Kouknu, vidím, šáhnu, mám
......Dědek vysype sklenici se šroubama na ubrus a ani mu to není blbý
na chatě si nářadí udržuju sama, ale zase stále něco hledám po zahradě, kleště a tak. Jinak krmítko super, jak funguje ta násypka. nedíval jste se dneska nekdp na " Zahradník při ruce " jaké používal pojidlo na ty lojové koule, to rozpustil lůj, ten normální smrtelník nesežene
(výška 360 m.n.m.)
Za zhotovení této budky by se nemusel stydět ani truhlář. Můj děda byl taky strojař, vše počítá na milimetry a i rostliny na záhonech musí lícov, ale pořádek v dílně je mu cizí. Ale on v tom nepořádku všechno najde. A já se ani nepokouším v tom zmatku něco najít. Ne všichni strojaři jsou pořádní. To není dáno povoláním. ale náturou.

Násypka je malá petka se širším hrdlem, aby se neucpávala a zavěšená asi 10 mm nad podlahou.
Taku, paráda
Už taky krmím. Ale jako vyfotit je, to je umění, kytky jsou lepší, ty nezdrhaj.
Kordul,ale on tvrdil,že jo,prý u řezníka.
Pokud je řeznik kámoš, tak to ano.
Pozdrav z " hotelu " .🙈
Tak ať Ti hotel prospěje a pomůže.
Děkuji 🥰
Kordul, ať to tam zvládneš a už ať jsi zase doma. V těhle hotelech není úplně moc o co stát.
Lůj mívají řezníci co sami bourají maso. Takové menší krámy. Mívávají u toho i vyvařovny dost často.
Sezóna může začít.
Taku, moc povedené. 👍 Po tom loji se poptám, mám dojem , že máme v baráku řeznika🙈
Jinak už jsem doma z " dovolené " ,ne zrovna s dobrým výhledem do budoucnosti. Doma bylo velké vítaní , hlavně kočičího klanu. Děda koupil grilované kuře ,ale moje radost trvala jen do chvíle, než jsem zjistila , že za celý týden nevyndal umyté nádobí z myčky 👎
Taku, opravdu moc pěkné! Hned je vidět, že tu žijí milovníci ptactva i vína.
Jakou mají ptáci tv (vidím anténu na komíně)?
Ano, samozřejmě je to anténa
.
Ten A ction mě byl čert dlužný, místo abych uklízela , tak jsem tam včera courala skoro dvě hodiny. Něco jsem někde viděla a potom to hledala a hledala 🙈 Je to blbost ,ale našla jsem světýlka , ne namotané na drátku, ale mazaně maskované provázkem. Tak jsem přikoupila bambulky , opět nepřeberné množství barev a velikostí 👍 a udělala Šarce dárek 🫣