neděle 10. listopadu, 20:19 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Banánovník
No paráda!!! Já tam kdysi ty šutry měla...nevím, proč jsem to neobnovila...dík za připomenutí. Dřív jsem taky občas rosila...teď to poměrně flákám...
To já rosím každý den,když nemám co dělat,tak se jdu bavit rosením.Mám doma i dracenu,a sloní nohu,tak je vždycky vytáhnu ven a rosím
Dnes jsem přesadila mimo jiné i banánovníky. Od velkého jsem odebrala dvě mimina. Ten na stole u okna už je také potomek toho velkého.
dokud se Draga neodhodlá sem už konečně přispět, můžu se chlubit jejím peřím. Ovšem měla bych se naučit líp fotit.
Ako to všetci robíte s tými bananovníkmi???
Mne vždy pokapú
Rory...já jsem k nim velmi, velmi macešská...takže to bude asi o tom sedlákovi s bramborama...
Zkusím dnes nafotit a šoupnu je sem.
1. původní rostlina. Už byl přes celé okno v ložnici, takže tam bylo neustále šero...proto je na verandě. Od něj jsem vzala "miminko" - dvojku.
2. Zmiňované "miminko".
3. a to už je třetí generace - mimina z jara.
Jsou takové...no ne zrovna pohledné.
Asi to bude tým svetlom, mne sa nedajú dať k oknu kvôli veľkosti a v zime mi vždy vykapú..
Určitě potřebují světlo...já zkusila ten největší dát do chodby a šel tak radikálně dolů, že jsem ho ihned stěhovala na tu verandu.
světlo bude asi důležité, máma je má v obýváku u balkonových dveří a jdou jak divé. Teď teda asi okupují zahradu, až tam pojedu nafotím a dám do placu.
Potřebují poradit co mám dělat,banánovník má listy potrhané,místy suché a zahnědlé. Některé listy jsem odřezala ale nevím kolik jich má na roctlině nechat aby neodešly úplně.
Vloni vypadaly že nevydrží,letos jsem je dala ven a tak se mi rozrostly
Děvčata, tak jsem to tu projel a nádherné
Holky teda máte krásné banánovníky.