![]() |
středa 23. dubna, 00:51 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Čechy
Diskutujte!
Všude dobře, doma nejlépe
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Wellnes pobyt PORAĎTE prosím
Lázně Mšené. Máš to kousek a je tam hezky.
Luhačovice hotel Pohoda
[pohoda.hotel.relaxos.cz][CZ]+hotel+Pohoda+geo{CZ}&ctm_content=Pohoda+KW&ctm_term=hotel%20pohoda&gclid=CLez6ty36bgCFc2_3godqz0AXg
je to u přehrady a dá se tam jezdit na kole
Amél, hlídej slevomat. Nedávno byla wellness nabídka do Harrachova, tuším. Hotel Prometheus? Jdu hledat...
Mrkni sem:
[www.e-hotel.cz]
[www.pepa.cz]
a tohle bys asi neměla daleko
[www.nakupvakci.cz]
Přiznám se vám, že na to chvíli zírám a říkám si: výlet na lodičkách, jo? To je asi lokalita přesně pro mě ...
Než mi došlo, jaké lodičky se tím myslí
.
Irisko, dívala jsem se včera na Luhačovice, ten hotel je parádní, to teda jo, ale tak nějak sterilní?
či jak to mám napsat.
Ivanko, já se na ty slevomaty kouknu, ale nějak jim nevěřim. Nedávno to tuším i dávali v televizi, jak moc se to začíná stávat riskantním, koupit něco ve slevomatu. Zaplatíš a dostaneš prd. A pak horkotěžko dostáváš svý peníze zpět.
Amél, my byly s holkama na wellness víkendu přes Slevomat, nemohly jsme si to vynachválit. Za 1200 Kč veškerý servis, plná penze, vířivka, masáž lávovými kameny a ještě pěkné okolí, takže ve zbytku času jsme výletovaly. A navštívily cestou moc pěkné hospůdky
.
Když jsme přijely, trochu nás zarazila ta samota, ale nakonec se nám tam opravdu hodně líbilo. A strava - jako domácí!!! Pohlreich by z nich měl, myslím,radost
.
No a kde to bylo Ivčo a který slevomat?
Amee, dívala ses na ty Lázně Mšené? Mně se tam moc líbilo a fakt jsem tam zregenerovala tělo i ducha. Za hodinu jsi tam, máš to kousek do Litoměřic, Roudnice, Brozan, Doksan, Budyně, můžeš si vyběhnout na Říp...
[www.msene.cz]
[www.msene.cz]
Amél, abych pravdu řekla, kupovala to jedna holka z nás čtyřech, co jsme jely a nevím přesně, na kterém portálu.. ale švagrová jezdí jedině přes Slevomat, Sleviště, Skrz atd. a nikdy žádná stížnost, a to jezdí i do ciziny. Naposled nějaké lázně v Maďarsku, vždycky fakt za neuvěřitelné peníze.
P.S. My byly, s prominutím, v takové Prdelové Lhotě, kousek od Žďáru, jely jsme se podívat např. sem
[www.zdarns.cz]
Sloup v Čechách
[www.regen.cz]
Nevyděste se, jedná se o pobyt se cvičením
, tolik hodin, kolik vydržíte, jídlo moc dobé
, možnost využít služeb kosmetičky, pedikérky, masáže všech možných typů (úhrada zvlášť) , sauna
snad jenom ubytování je takové ve stylu ROH
, připomíná mně to koleje - což se odráží v nízké ceně
Hanko, nabídka volně dostupného fitness centra mě v těch inzerátech vždy upřímně děsila
, se přiznám. To radši půjdu na tůru nebo se vytrestám na kole, ale zavřít mě do tělocvičny, to je za trest. Jeden podzim jsem měla dobrou vůli, že začnu se zumbou. Vydržela jsem asi pět hodin a jak začalo být v tělocvičně vedro a mísily se tam pachy všeho druhu, už mě tam nikdo neviděl
.
Otajdo, ty lázně Mšené, to je bombáá. Teď jsem to studovala a doufám, že ukecám M., mohlo by to být moc hezké.
Amél, jedete na tohle, jo?
[www.msene.cz]
děláš si kozy?
Né, jen potřebujeme trochu relax, je toho na nás v poslední době nějak moc. A neumíme moc odpočívat a tohle by mohla být dobrá šance, navíc tím vyřeším dárek k narozeninám. Teda doufám.