![]() |
neděle 23. března, 12:44 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Užitková zahrada
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: zelenina.
Úrodu máš parádní.
To jsou ty naše rajčata,který se na jaře tak mrzácký.
Samozvaná dýně a patizon stále bohatě plodí, nevím, co s tím budu dělat.
Mrkev, ač to původně nevypadalo, je obří. Už vím, proč mi nešla jen tak vytáhnout, když jsem šla kolem záhonku a chtěla si jednu ochutnat. I s rýčem to šlo obtížně.
Pěkná úroda
.Nám se mrkev daří,horší je to s petrželí,ale letos po mnoha letech vypadá dobře.
Co já s tím budu dělat?!?!,
Zase jedna cuketa, co se přede mnou schovávala a vykoukla až takhle přerostlá.
Dýně taky stále dorůstají další a další.
Krásné plody máte. Malá hokaida jsem měla v kuchyni na okně jako dekoraci až do jara a pak mi to nedalo a prostě jsme je snědli. Mají dlouhou trvanlivost.
Když se nedaří, je to špatně, když je toho moc, tak co s tím.
Já už nic takového nesázela, rajčata samozřejmě ano, aspoň mají kolegyně komu dávat přebytky. Já zase dodávám okrasné dýně.. Záhony, co se na chalupě neosázely ničím kulturním, dědek osel dýňkami. Krásně dusí plevel.
Krásná úroda.Bosk, ani by jeden nepoznal, jak se jim nedařilo.
Hokaida jsme už dvě snědli a dost jich je ještě na sklizení, jen co budu mít chvilku. Někdy před Antonínem jsem nasela semínka z minulých let k zadušení plevelu a pořád čekám, co z nich bude. Jedno patizon a druhé se stejnými listy nějaký kříženec. Třetí rostlina bude dýně.
Rajčat mraky,už jsem uvařila ze 12 kg kečup,hromadu jsme jich rozdali.Zato skleníkový okurky hadovky už manžel zlikvidoval,z neznámé příčiny byly vetšinou hořký,to se nám ještě za 40 let nestalo.
já zase do sebe denně rvu melouny. krom červeného miluju žlutý Galia. . poslední dny jsem snědla tři . jeden dost velký .. chuťově jsou úžasné ..
pak mám opuchlé nohy a beru Furon na odvodnění 
Kájo, Furon je na odvodnění? Já mám taky nohy jako konve
jo - Furon je na odvodnění.před operací srdce jsem musela brát 3 denně. doktor říkal , že jinak mně nebudou operovat .. ted´stačí jeden .
Líčidlo jedlé - plody musím zlikvidovat, abych nezaplevelila všechny okolní zahrady.
Mrkev vyrývám po částech, jak ji potřebuji v kuchyni. Trošku nám přerostla.
Brmabory z velkého truhlíku, kam jsem dala jen na zkoušku pár zbylých brambůrek ze sklepa.
Cukety a zase cukety - 3 dny jsme nebyli doma a cukety ještě přidaly na rychlosti růstu. Hned jsem jich 5 darovala, ale už dnes jsem sklidila další dvě.
Jakási dýně, která se objevila v záhonku mezi kytičkami. Vypadá, že bude jedlá, ne okrasná.
Spike, máš super úúrodu