pondělí 9. září, 01:34 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vázané květiny
díky za pochvalu . ty zvonky jsou sice hrozná hydra. keřisko , ale kupodivu drží bez zavadnutí ve váze a navíc voní . dnes jsem vyhodila starší kytici - měla týden. zvonky ještě byly uspokojivé . mají semínka- poslala jsem Jarce 666 a vzešly ji semenáčky. takže v dopise třeba pošlu , kdyby jste někdo chtěli . nevím , jestli už není pozdě.
Kájo, zvonečky jsou moc pěkný. Hlavně v téhle době toho na zahradě moc nekvete, takže jsou do kytice jako dělaný.
Já dnes udělala nejspíš poslední kytice k narozeninám. Koupila jsem do nich jedny žlutý růžičky z Lidlu, jinak co zahrada dala.
Krásné provedení, určitě udělají radost
Paráda
Asi letos poslední ze zahrádky. Růže a gerbery jsou teda z Lidlu.
krásná kytka
poslední vzpomínka na léto,...
jedna dnešní rychlovka.. -
Ali, slunečnice parádní
Kájo, krásná, s astřičkama jim to sluší, co?
Tak vám jdu ukázat jak drží ve váze růžičky z Lidlu, koupený 7.10, tj minulý pondělí.
Dělala jsem z nich tu poslední kytici a tři mi zbyly, tak jsem si udělala malou kytičku na stůl. A vypadá furt dobře.
Jen astřičky jsem dala dnes nové.
Nevím, jestli to mělo nějaký vliv, ale otrhala jsem z růží všechny listy.
Asi letos poslední, na zahradě už vše pomalu odkvétá. Astřičky byly úžasný.
krásné , krásné astry modrá i bordo mi vyhynuly. ještě mám čtyři - 2x bílou , jahodovou / to je ta,co jsi nevěděla/ starorůžovou .jedna bílá je plnokvětá , druhá prázdná .-
dnešní kytice. růže Pomponella , Billet Doux a dvoje bílé astřičky. -už ale končí .. . růže Billet Doux má ted´ obrovské květy , popínavá nebo sadová , taky voní . pro zájemce- má ji v prodeji Starkl .
To je nádhera, hned to pohladi