|
|
pátek 17. července, 13:28 Svátek má Martina
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vázané květiny
kordul, máš tu vazbu moc pěknou, taky už musím něco vytvořit na hřbitov
Inspirace na vázání věnců. Netřesk by mě nenapadnul a přitom ho tu mám hafo.
První kytice je z květů šnitlíku a větviček pelyňku, druhá z koupených růžiček z lidlu, doplněných kontryhelem, listy čemeřice smrduté a listy hosty.
Tu první mám v kuchyni, druhá byla pro kamarádku ke kulatinám.
Věrko, kytice pro kamarádku se ti barevně moc povedla.
Nějak mi ten tvůj příspěvek unikl. 
Mě to letos zatím moc nebere. Udělala jsem teprv druhou kytku. Pro kamarádku a pro kolegyni.
Pro kolegyni jsem koupila sadu květináčů, teda ten vyšší se dá použít i jako váza. Docela by se to líbilo i mně. Ale já už toho mám...
Gabco, nakoupilas moc hezky. Určitě se líbilo nebo bude líbit. I jméno karafiátku, krásně voní. Pink Kisses, růžové polibky je hezky gratulační.
Gábi, kde kupuješ takové skvosty? Ty květináče jsou úžasné
a kytice taky, to se rozumí samo sebou

Leni, třeba tady. A mají to o polovonu levnější než jsem to koupila já. Ale potřebovala jsem rychle něco koupit a líbilo se mi to.😉
[www.4home.cz]
My už máme konec školkového roku zítra. Ve čtvrtek jdem k zubaři.
Mančo
, a koukám, že máš řebříček bertrám plný i obyč. Taky jsem si ten obyč uloupila v Novým Boru u Penny. Je pěkný.
Jedna pro kamarádku.
Manco a Gábi, krásné kytice.
Já už mám kontryhel ošklivý a do kytic nepoužitelný. Teď ho dorazil prudký déšť.
Gábi, moc pěkné
Gábi, kdysi jsem si koupila v květináči. Zítra prozkoumám, jestli se květy liší. Na fotce to tak vypadá, ale on teprve začíná. Je to velký trs a ostříhala jsem snad všechno, co šlo. Bude spíš jednoduchý a ještě neotevřený. Možná dvojitá řada.
Tohle je ten plný a jednoduchý
To jsem vůbec nevěděla, že je i jednoduchý. To je stejné jako řimbaba.
Mám jen ty plnokvěté kultivary od obou druhů.
Plnokvětý chci, ten má sousedka. Koupila jsem obyč, hledala jsem v emailu. Plnokvětý tenkrát asi nebyl, tak jsem koupila aspoň ten. Řimbaba je odkvetlá, pak kontryhel a teď bude řebříček, jdou pěkně za sebou.
Ale říkala jsem si včera, že jsem celkem ušetřila. Kdybych měla kupovat kytku pro tři učitelky... A to nepočítám kuchařku a uklízečku, kterým chtěla dcera taky donést. Pak občas někomu k narozeninám, na hrob... To až zas budu dělat nákupy