pondělí 2. prosince, 09:04 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: příznaky - nepříznaky
Veroniko, jsem si nevšimla nové diskuze - máš to v "těhotenský"
Děkuji
Jituška
Ahojik,
chci se zeptat, jestli byste mi mohla nějaká poradit. S přítelem se snažíme o mimčo. Už asi týden mi je každý den na zvracení, několikrát za den. Prsa mě dost bolí a v podbřišku taky. A navíc jsem děsně unavená. Usínám už i za chůze. Myslela jsem si, že jsem těhotná, ale dostala jsem měsíčky. Je ale pravdou, že mám mít měsíčky tak 7 až 8 dní. Měla jsem je jen 3 dny. Je možné, abych byla těhotná i přes menstruaci? Dík jitka
Co takhle zkusit test?? Stojí asi 35 Kč - do toho se vyplatí investovat, ne?
jituška
Těhotenský test jsem si dělala den před tím, než jsem to dostala a vyšel mi negativní.
Jitka
Andy
ahojky, jsem na tom stejně jako ty, jsem pořád unavená, prsa se mi o číslo zvětšily a zpevnily se, testy ukazují negativní a právě mi končí mestruace. Taky by mě zajímalo jestli je možné být těhotná a mít meses.
jj romano mozkově těhotná
Mojí kámošky mamka to prý i přesto,že byla těhotná měla ještě ve třetim měsíci.Ale třeba mě se prsa o něco zvětšují a zpevňují skoro každou menstruaci
stojí 30 ... a jsou tam 2 =D GS Mamatest =)
Co se týče příznaků, tak některé jsou popsané v článku [galenus.cz] Ale jistější to bude u doktora nebo s těhotenským testem
Hledám štíhlou,pohlednou dívku,která by chtěla se mnou otěhotnět a mít miminko a nebo je již těhotná.Chtěl bych ti hladit rostoucí bříško a společně se těšit.Pokud toužíš po tom samém,tak písni na tel.775 911139.
Hledala jsem na internetu, jestli by nešlo nějak zjistit, jestli jsem těhotná, protože jsem začala mít pochybnosti o používané antikoncepci. Našla jsem tohle : [test-tehotenstvi.cz] a docela mě to uklidnilo v podstatě šlo o stejné otázky, na které ptá gynekolog
Mám dotaz.
... moje známá zjistila až v sedmém měsíci, že je těhotná a to už bylo druhé těhotenství - žádná nezkušená paní