|
|
pátek 7. listopadu, 03:56 Svátek má Saskie
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v říjnu
Překvapení
v tomto čase dělají parádu listopadky, dokud nepřijdou mrazy
, pak je po parádě
, ty barevné listy jsou kaliny Onondaga 
Aleno, kvetou ti krásně.
Teda děvčátka, krásně vám to kvete. Ty listopadky máte parádní.
I ocůny a bramboříky.
Žluté chryzantémy mám stejné jako bosk, jsou celkem mohutné. Ale taky je mám jako jediné na záhonku. Tyhle kytky mám ráda, co člověk píchne do země, to roste. Jen kdyby je nežrali slimáci.
Alespon par fotek z chalupy.
Levandule a klematis Star of India podruhe kvetou. A plosticnik uz pomalu odkveta, ale stale jeste uzasne voni.
Jůů, to je ještě nádhery
. Chryzantémy jsou další moje
. Máte je mooooc pěkné
. U nás se nějak zmenšují trsy, budu muset najít nové místa a na jaře přesadit.
Kiko, ploštičník ani neznám, třeba někdy bude líp a pořídím si ho.
Už toho na záhonech moc nekvete. Jen letos vysazený astry a listopadky.
Některé listopadky jsem vsadila vloni nové, tak je to takové překvapení, jaká bude barva. Měla jsem jen tu cihlovou, viz. 1 foto.
Eli,zkus je na jaře pohnojit cereritem.Mám je taky už dlouho na jednom místě-musím,není místo.Hnojení pomohlo.
Máme říjen.
Gabčo, pěstuješ krásné kytky, vytváříš nádherné kytice a ještě super fotíš. Kdyby jsi utáhla pluh a uměla vařit pivo, TAK jsi dokonalá žena.
Kdybych byla dokonalá, TAK bych na sobě přestala pracovat.
A hlavně, za dokonalostí jednoho se skrývá lenost druhého. Rozuměj jako: ty jsi tak dokonalá, udělej si to sama.
A to fakt nechci. I když už si občas tak doma připadám.
Ale díky.
Vy dva mě bavíte
.
Gabčo, jsem typ, že řeknu, co je potřeba udělat... pokud se tak nejlépe do 24 hod. po udání pokynu nestane
, nijak už se ani nerozčiluju, nepřipomínám se a zařídím si po svém.
Ale je fakt, že pak často od mužských členů rodiny slýchám: Dyk ty si to stejně nejradši uděláš sama... No, není tomu tak, ale ráda bych se někdy něčeho dožila...
. A když mám plán, potřebuji realizovat nejlépe IHNED... a to oni nějak nemají pochopení. Prej TRPĚLIVOST růže přináší a vše se musí nejdřív dobře promyslet... ale já mám pocit, že někdy je to spíš výmluva, abych je nevytrhovala z pohodlí. 
Ale zase ta radost, když mi muž po 1,5 roce vyrobil zrcadlové okénko... člověk už to ani nečeká, nepřipomíná se a najednou... ho dostane!!! To zase kdybych ho měla vyrobené za týden, ta radost by určitě taková nebyla... a jak pravila kámoška: Já čekám na trámy v ložnici od muže už 8 let, takže za mě krásnej termín.

A abych nebyla úplně od tématu: Někdy z těch chlapů prostě KVETU, ale bylo by bez nich na tom světě smutno.