![]() |
neděle 16. února, 02:54 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v říjnu
astry jsou rozvalené , ale celkem hezké. ještě je někde pod mezí plnokvětá bílá . ale tam jsem nedolezla . poslední je můj letitý ocún . -
Kájo, máš krásný astricky.♥️ Ty fialový s hnědým prostředkem jsem nikde neviděla.👌Teď všude čučím,kde jedu po astrach, to je fakt nemoc.😁
Jiřinky stále kvetou, naštěstí ještě nebyl mrazík. Bílá zuzana převálcovala žlutou, nová astra se mi líbí víc a víc a třapatka se tváří jako by nebyl podzim.
Gabčo, tohle je astřička, co má Lubka... u Krulichů bohužel vyprodaná.
[www.zahradnictvikrulichovi.cz]
Objednala jsem s podobnými květy, jmenuje se "Prince", ale ta nebude mít ty zajímavě horizontální větvičky. Ta horizontální se ale jeví jako takový větší keřík, na tu by u mě stejně nebylo místo.. on už te´d bude problém umístit těch pár rostlinek
.
Uka foto té Prince
Déšt´ dal všemu zabrat, ale ještě něco trochu vypadá
, fotky jsou ze čtvrtka.
Ještě se něco najde.
Nejhezčí jsou ovšem jiřiny.
Snad ještě nezmrznou.
Vidíte ho na 3 fotce? Jestli ne, tak na 4 tý určitě.
Chodím na něj každej den koukat, ale někdo taky, i ochutnal. 
Ta juta na tý 5 tý fotce mě štve. Asi ji na jaře strhnu. Vypadá to děsně.
Hřib nemám. Ale podruhé začaly kvést rudbekie. Některý jsou pomalu jako nový.
Taky se ukázaly ocúny. Ale bílý, někde jsem měla i fialkový. Ale buď zmizely anebo letos nekvetou.
Krásně vám to ještě kvete, Gábi jiřiny, paráda. Ty modrý kytky jsem už ostříhala, byly moc vysoký a válely se po záhonku.
Tam ,jako na zahradě ,to vypadá děsně, jak jsem to tam víc jak před 14 .dny opustila.
Naštěstí kytičky ani korona nezastaví a tak máme v pochmurném podzimu aspoň trochu radosti
Ještě některé květy latnatek byly pěkné, tak jsem si je zase vzala domů, at´ mám na co koukat
Něco by se ještě našlo
Trocha kvetení u nás.