pátek 4. října, 07:05 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 4.70
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v říjnu
Regino, krása, dědek se pěkně stará.
Regi, staral se dobre. A ty se kochej a odpocivej. Mate to krasne!
Regi, máš šikovnýho "dědka" . Moc ráda jsem četla tvůj příspěvek
Diky za pochvalu, dedkovi pretlumocim.A chvalim neustale. Snad ho to začalo dokonce bavit.Vetsina obsazení je ze Slovenských trvalek nebo Lumigreenu. A rostou a zimovaly výborně.Urcite to není přeskupení za skleníku.
( Brno, 250m n.m.)
Co je to na třetí fotce v lévém dolním rohu? Stříbrné listy
Regi, jen ho pochval, má i vzorně vypleto.
Už mi kvete ten " plevel "
A začínají chryzantémy.
Už toho kvetení moc není
Začínají chryzule, afrikány, které byly trochu "v zákrytu" před prvními mrazíky ještě kvetou a nezmaři měsíčky.
Letos se mnoha letech docela vydařily letní fialy, anta a řimbaba jsou taky docela držáci, sem tam i nějaká třapatka je koukatelná, "mrkvous" či co to je navštěvují hmyzáci (zatím jim ho nechávám, stejně nemám na rytí čas) a maliny sice už nekvetou, ale plodí.
Krásně vám to ještě kvete.
kvetou chrymky- ještě nakvétá žlutá ..
Něco málo ještě kvete.
Nakvétají chryzantémy, tyto růžové mám moc ráda, ne vždy se vydaří. Venku mají krásnou barvu, ve skleníku jsou bledší, bude na hřbitov.