sobota 25. května, 14:30 Svátek má Viola
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Chlebové fondue
Re: Chlebové fondue
Re: Chlebové fondue
Re: Chlebové fondue
Re: Chlebové fondue
Re: Chlebové fondue
Tak jsem si přečetla (a to má dotyčná pravdu...už si to vybavuju ), že uzené či slanina se nejprve rozpeče a výpekem se potírá ten chléb...uvnitř i vně.
Tak to jen, abych doplnila recept.
Re: Chlebové fondue
Také doplňuju...
[www.labuznik.com]
[receptynamiru.cz]
Re: Chlebové fondue
Moni já jsem to dělala se zakysanou smetanou, sýrem ( žervé) nebo pomazánkovým máslem, taveňákem , opraženou slaninou, paprikou několika barev, čensnekem.Správná hustota se reguluje množstvím sýra nebo pomazánkového másla(aspoň já to tak dělám). Ten chleba se opravdu uvnitř vymaže tím vyškvařeným tukem a zbytkem se pokapou kousky chleba na plechu. Peče se to jen aby se ohřál ten chleba protože ta směs se tam dává hned teplá a hotová. Taky jsme si při jídle pomáhali vidličkama.
Můžu doporučit všem , je to opravdu dobré a když se to naservíruje při posezení s návštěvou k dobrému vínku tak to nemá chybu.
Re: Chlebové fondue
Re: Chlebové fondue