Chlebové fondue

Autor: Mona, Datum: 20.07.2007 08:59

Před pár lety jsem ho dost často dělala. Jenže jsem ztratila recept, kamarádka, od které jsem ho měla, taky, takže si přesně nepamatuju, co ještě v tom bylo. Znáte to, nějaké jídlo je určitou dobu u vás IN, pak ho déle neděláte a recept se vykouří z hlavy. Takže pokud to někdo znáte, doplňte mne.

 

 

Kulatý chléb na vršku seřízneme (pokličku), vydlabeme vnitřek a uvnitř potřeme olejem. Vydlabanou střídku nevyhazujeme, ale rozložíme na pekáč kolem chleba.

Směs na naplnění (nevím kolik čeho tam patří): pokrájené uzené maso (anglická slanina...), tavené sýry, zakysané smetany, nadrobno pokrájené papriky, hodně pažitky, vegeta....dál fakt nevím.

 

Směsí naplníme chléb, přikryjeme ,,pokličkou´´ a zapékáme v troubě. A zas nevím dobu, asi nějak odhadem, až se směs v chlebu rozpustí a spojí. Já se to těma opečenýma střídkama, ale my většinou švindlukeme a bereme si vidličku.grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 13:46
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/chlebove-fondue/read.php?1,17185