Re: Chlebové fondue

Autor: Dasa, Datum: 27.07.2007 01:03

Moni já jsem to dělala se zakysanou smetanou, sýrem ( žervé) nebo pomazánkovým máslem, taveňákem , opraženou slaninou, paprikou několika barev, čensnekem.Správná hustota se reguluje množstvím sýra nebo pomazánkového másla(aspoň já to tak dělám). Ten chleba se opravdu uvnitř vymaže tím vyškvařeným tukem a zbytkem se pokapou kousky chleba na plechu. Peče se to jen aby se ohřál ten chleba protože ta směs se tam dává hned teplá a hotová. Taky jsme si při jídle pomáhali vidličkama.

Můžu doporučit všem , je to opravdu dobré a když se to naservíruje při posezení s návštěvou k dobrému vínku tak to nemá chybu.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 15:43
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-chlebove-fondue/read.php?1,17185,17979#msg-17979