pondělí 2. prosince, 08:35 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Miminka a batolata
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: monitor dechu kojenců
Petra Pittauerová
jen brouzdající
[spunt.centrum.cz]
www.evciny-stra..
janinax
abdi, mám půlročního chlapečka a monitor dechu si nemůžu vynachválit. Koupila jsem ho za 1000,- starší a funguje jako nový. Neumím si představit noci bez něho. jestli můžu doporučit tak si ho určitě kupte.
MartinaMartin
Dobrý den, prosím o radu či doporučení, v návodu přístroje Nanny je napsáno, že snímací podložka se umísťuje pod matraci v postýlce. Nevím jakou šíři mají běžné matrace, ale my jsme pro mimi (ještě nenarozené) pořídili speciální matraci o šířce 19 cm. Je opravdu přístroj natolik citlivý, že dokáže i přes takovou vrstvu dech dítěte monitorovat? Děkuji za případné názory, zkušenosti či odborné rady.
Zdenek
lidičky víte v Únoru se mi má narodit prcek a rád bych mu zajistil to aby mi žil.Kdyby jste náhodou někdo prodávali monitor dechu NANY tak mi dejte vědět.
ahojky máme nedonošené mimi a monitor mám půjčený od kamarádky a opravdu spím klidněji takže doporučuju,akorat matračku máme deset cm a tam funguje
Monitor dechu jsem pro malého neměla, ale v porodnici byl v každé postýlce. My jsme jej chtěli koupit, ale pak jsme se rozhodli, že ne. Myslím, že je to super věc pro minika nedonošená Jestli bude druhé, monitor dechu určitě ještě budeme zvažovat.