pátek 4. října, 08:25 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Kordulko, ty se mi snad zdáš ... tvůj elán bych aspoň z poloviny chtěla mít
Kordul, jsi nezmar.
Růže mají momentálně pautzu, tak je to zase více zeleň.
Gáby paráda
Já se z tý naší korduly nezmarovitý zblázním!!! Já opět celý víkend prochcípala s migrenou na gauči, tak tím větší obdiv někdo má, co za ním zůstane práce.. já ani neposekala. Všichni chlapi byli z baráku, mohla jsem si v klidu uklízet bez toho, abych musela vařit a já to proležela. Nesnáším to!
Máš to, Alenko, parádní. A místo pro nové hortenzie vždy vítáno, to je jasný.
Gabčo, u Tebe taky nádhera. Deště tomu asi prospěly, viď? Krásná zeleň.
Vyfotit do časopisů.
Tady taky zahrada zklidnila barvy.
Kordul a Gabi, zahradní kouzelnice jste
Devčata děkuji
Jen tak,
Třikrát jsem ten jehličnan přesazovala, tak snad konečná
Nevím kam napsat... dnes jsem četla - Prostě ta zahrada si sama říká, co chce mít na sobě.. My si taky vybíráme hadry, které nám sedí pobavilo mě to a souhlasím.
To je sice pravda ale člověk ji opečovává, tak by taky mohla přihlédnout k našim představám. Ale nepřihlédne
Včerejší kup ,bílá plnokvětá je v zemi, to bylo " škatulata hejbejte se", halt není místo
jak jsme jeli autem domů - tak na plotech ve vesnicích měli ozdoby. kytice slunečnic , ozdobné trávy , gladioly a i jiné . je to tam zvyk - dožínky.
Kordul a Gábi, vy to máte stále tak krásně zelené. Pastva pro oko. Já mám skoro vše spálené od sluníčka