|
|
neděle 7. června, 22:58 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Thajsko
Diskutujte!
Podělte se se svými přáteli o zážitky z cestování, a nebo naopak získejte cenné rady před caší cestou!
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: EXOTICKÉ PLODY
Já to znám odsud z květinářstvích, kde mají různé suché plody ap. Na tom stromě to vypadalo zajímavě. A měla jsem radost, když jsem našla ten jeden spadlý. Turistů tam couralo dost, ale nikdo mi ho nesebral!
Věra
Budeš to mít jako dekoraci nebo se v tobě probudí Mičurín
?
červy pražený
, ale ty plody a semínka....nádhera
Irisko a napadá tě něco? Mně teda ne
, ale je teda fakt, že se v květinkách u nás už ledacos objeví....
www.majkaj.webg..
Věro, co se týče žrádla, já bych byla dobrý sparingpartner na cesty. Též ochutnám zcela všechno, co kde kdo nabízí. Čevíky bych si dala
Též bych jela a ochutnávala
No to je dobrý, tak tady se už vesele baští červíci...a já pořád nevím, co ta Věrka přivezla
.
www.majkaj.webg..
Salmonelu???
Tak na tohle mi chybí smajlík, Majko

...kdo zaváhá nežere
Majko

Tady je plod mučenky. Delegátka to znala jen jako pasiflora, ale že je to mučenka evidentně ani netušila. Podařilo se mi objevit i květ jako důkaz.
Obojí je správné mučenka i passiflora

Helenko, tak NÁM, cos už vyškolila
, je to jasný, že
, ale ne každý má vše latinsky v malíku jako ty 
Jen dodám, že to je Passiflora alata (Mučenka obří)
Jo, já vím, že je to totéž, ale slečna určitě nevěděla. Tedy omlouvá ji to, že říkala, že v Africe je už 10 let a tudíž vycházela z latinského či anglického názvu, ale mnohým českým turistům by asi víc ozřejmilo, o co jde, kdyby řela, že je to mučenka.
A další plody jiného druhu mučenky - marakuja jsem měli denně na stolech.