pondělí 9. září, 00:09 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
Amarylis Apricot Parfait je drobnější květ jemně voní
Je tam ještě jeden stvol s květy
Purple Rain. A vykvetl hned dvěma stvoly najednou.
Ahoj Regino ten je krasný , taky mi bude kvést a ještě pár ks postupně. Jsou to krásné květy, na weeku mne tak nadchly květy že jsem pořídila pár rostlin něco i ve slevě no prostě jsem neodolala Je to paráda jak postupně nakvétají. Ještě čekám rostliny že zahradnictví Krulichovi a tím snad už končím
Magusko, pořídilas jich víc než pár, jak jsem zaznamenala. Ale jsou to skutečně krásné květy. A je radost sledovat cibuli jestli vykvete. A u těch úplně nových i překvapení jak bude vypadat v reálu.
já jen uvažuju , jak to udělat aby cibule přežila a příští rok kvetla. . se mi zdá , že po tom dlouhém kvetení je naprosto vycuclá . a uvnitř se zdá dutá .. samozřejmě pohnojím , ale nevím , jestli neshnije.
Kaaj, to jsem měla taky. Časem a pomalu začnou tloustnout. Jako cibule tuhne. Taky jsem si myslela, že je kaput.
no uvidím - mrzelo by mně , kdyby shnily.. ty moje staré mají menší cibule , ale pevné . oni to ti pěstitelé nadopují . třeba i hyacinty a další rok jsou poloviční .
Minerva, Picotee, Susan. Druhá fotka je k porovnání květů. Růžová Susan teprve rozkvétá. Vše od Bakker. Cibule od Picotee byla hodně malá a měkká, divím se že vůbec kvete - žije.
Obdivuji od všech květy, aspoň vím co hledat na objednání příště.
( Brno, 250m n.m.)
Evi, krásně ti to kvete
Red Pearl kvete a rozkvétá Gervase
Skupinové foto
Kvetou
Zasílám něco na kuk
krása - těch barev