sobota 18. ledna, 18:57 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Dělená strava
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: DĚLENÁ STRAVA L. KOŘÍNKOVÉ 9
jj, jsem tu také. když počasí dovolí
Dobré ránko dělenky,
tak sem pořád už delší dobu nikdo nechodí. Ale pokud aspoň nakukujete,přeji krásný bezbouřkový den.
Dobrý večer holky,
jdu pro radu.Koupila jsem si TORTILLY pšeničné-složení60% pšeničná mouka, neztužený rostlinný tuk palmový a kokosový,kypřící prášek,sušená mléčná směs(syrovátka) a další. Koupila jsem ji v Penny a teď nevím,jestli kvůli té syrovátce ji mohu do kytiček.A ještě prosím jestli si některá děláte marmeládu do kytiček a jak si udělat něco dobrého do kytiček z jahod.Moc děkuju a přeji pěkný večer.b
Dobrý večer. Ještě jednou dneska píšu.Tak jsem hledala v receptech zmzlinu a na straně 4 jsem našla jahodovou s tvarohem a na straně 58 jogurtovo smetanovou s jahodami.Zrovna jsem se dala znovu do čtení Lenky Kořínkové její knížky DIETA a tam zakazuje ovoce se zvířátky no a já myslela ,že se zvířátky můžu.Ještě tam píše,že ovoce se může s kytičkama,ale nesmí se jeden den v ky míchat ovoce a zelenina, to chápu.Tak já nevím.Holky prosím poraďte.Dobrou noc. b
Ahoj, nevím proč, ale dloho jsem se nemohla na week přihlásit.
Ovoce a zvířátka jdou dohromady ve "volném" grafu, takže já si ty jahody s tvarohem nebo jogurtem klidně dám. Pokud bys chtěla každé zvlášť. tak buď jen jahodové pyré nebo nemléčné mléko. Jednou jsem dělala dělené "tvarohové" buchty a místo tvarohu jsem dala krupicovou kaši uvařenou ze smetanového zajíce (sojového), ochuceno rozinkama, medem a žloutkem
Do kytiček dělám kynutý knedlík uvnitř s jablkem a navrch dám rozmačkané jahody a třeba sojové mléko, podle chuti. Hooodně jahůdek . Jablko proto, aby knedle zůstaly pěkně šťavnaté a i sladké a s jahodama se pak pěkně doplní
Ahoj holky dietářky.Už nikdo nepíšete o dietě s Lenkou.
Chtěla bych se s vámi podílet o zkušenostech
Dělenku jsem dodržovala osm let
Dala jsem si dva roky pauzu a chtěla bych znovu začít!!!!!!
Ráda jsem četla vaše diskuze ale jsou moc staré
Byla bych ráda kdyby se to tu opět rozjelo
OK zkusila jsem to!!!!Tak uvidíme pá dělenky