sobota 2. listopadu, 02:15 Svátek má Památka zesnulých
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Copak se vám nechce dělat?
Dnes už se mi nechce dělat vůbec NIC,celé dopoledne jsem po včerejší vichřici a bouřce dávala do pořádku zahrádku a kytky no a teď bych měla něco málo žehlit ale nevím nevím
Od doby, co jsem si koupila ten šikovný mop, tak už mi neva ani to vytírání. To spíš tahání luxu mě neba.
Od te doby, co jsem si koupila sikovny lux, uz mi zase neva luxovani. Tim nemyslim ten kulaty, co prej vsechno dela sam, ten mam taky nekde ve sklepe, zatim se neosvedcil, a z v novem, kde bude hodne prostoru a min nabytku, ale mam takovy sikovny bez snury, na nabijeni.
Vám se nechce makat ?? Když tenhle maká jako kůň ??!!!
No já mám jediného speciálního pomocníka (nemluvím o mopech a vysavači, co má doma snad každý) a tím je ruční vysavač. Už ho mám nějaký pátek, dostala jsem ho od mamky, objednávala na Klingel, jsem s ním spokojená, myslím, že už funguje přes dva roky a žádný problém s ním není.
Do kuchyně ideální, pořád jinak musím zametat dropky ...a občas s ním vezmu i rohy v pokojích....
Taky máte všude svoje vlasy ? já mám občas pocit, že už musím být bez vlasů, kolik toho vždycky při vytírání a zametání vidím.
Tak moje vlasy jsou též všude . Nejlepší je odpad ve vaně
moje též , ale zapírám a zapírám.
No o odpadu mi ani nemluvite.... když už jsme u toho - nějaká osvědčená kyselina na čistění ??
www.evciny-stra..
O vlasech vím svoje
Nasyp kypřící prášek do výlevky a zalej 1 až 2 deci octa a nech chvilků působit. Ale nestrkel k tomu hlavu . Potom po 3 minutách prolii vřelou vodou.
pravidelně prolévám Savem na odpady nebo Tiretem.
Díky, nejdřív vyzkouším kypřící prášek... to mám všechno doma.... když nebude dostačující, tak Tiretem.
Dodatek : myslím si , že stejně dobré je , né-li lepší použít jedlou sodu a ten ocet . Nebo taky je dobré použít dle návodu hydroxid sodný,granule. K dostání v každé drogerii za stovku.
čistit odpoledne morčeti bednu . U nás taková klasika - děti hrozně chtěly zvířátko, ale starat se musí maminka. Ale asi se už vzepřu . Dneska ho musím i vykoupat, protože ještě ke všemu to je hrozný čuně . Dostali jsme morče už starší, zvyklé z králíkárny a nějak tím pádem bobkuje naprosto všude. kamarádka měla morče od mimina a chodí krásně do rohu, takže ona vyčistí jen jeden kout a mají čisto. Já pořád musím drbat celou bednu , musím se k tomu vždycky tři dny přemlouvat.