neděle 28. dubna, 23:13 Svátek má Vlastislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold
Pejsku.....přesně!!! Já myslela, že se mi to ani nevejde do kastrolu, padalo to při prvním zamíchání ven...teď je umazané dno...
Ale holky, chuťově dobrý.
Re: Mangold
Ahoj . Když jsem ještě pěstovala mangold, tak jsem jako špenát dělala jen lupení. Řapíky jsem vypreparovala a dávala vařené v osolené vodě, pokapané máslem a opraženou strouhankou jako chřest nebo obalovala jako květák. Do mrazáku je lepší jen oblanšírovat,t.j povařit, tak 2-3 minuty v osolené vodě, rychle zchladit a studené vykapané do igeliťáků a do mrazničky. jako špenát jsem to mixovala nebo mlela, až když jsem to potřebovala. Na pizzu nebo i jako jinou přílohu, jsem nechala celé lupeny.
Re: Mangold
hespo...dík za tipy. Já už jsem ty řapíky chtěla dát králíkům...ale nejspíš budou k večeři.
Je to trochu nahořklé. Ale jen malinko. Dělám něco špatně? Třeba výběr listů...protrhávám nepoškozené, velké...
Re: Mangold
Ony myslím, trochu nahořklé bývaly.
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold
Re: Mangold