pondělí 9. září, 00:23 Svátek má Daniela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co právě máte nalito?
Nalila jsem si irský smetanový likér a překvapivě je láhev skoro prázdná. Nějak jsem si poslední dobou častěji vylepšovala podvečerní náladu.
Je fajn, když děláš co tě baví .....
Já v pondělí kefír 0,5 l
Já v úterý mléko 0,5 l
Já dnes Rulandské šedé .... zatím 0,25 l
Já teprve uvidím, co se mnou udělá předchozí nápoj, což byl kefír rozmixovaný s mangem (tzv. lassí).
.....SPI , co to s Tebou udělá, to se ani nemusí věštit v křišťálové kouli, to je jasný ..... já mám čajíček s medem
Čajíček a medíček dobrý, ale tšičku mi tam chybí rumíček
Právě jsem si uvařila hruškový čaj, začíná se ozývat ledvina, tak nejdřív zkusím pořádně propláchnout
......Taku slivovička,.. horká vodička, slivovička a medíček, to je meducína , jen tak do kalíšku, aby to mělo grády
Ranní
odpolední
V práci nám plánovaně vypli ve 12 h proud, tak sedím doma s nohama na stolku, popíjím kávu a koukám z okna jak tam chč-je.
Pozdní suché burgundské z dovolené u Rýna na zámku Staufenberg.
večerní + kousek mléčné čokolády
Červené si dám tak za hodinku.
Včera večer jsem také ucucával červené. Ještě v deset jsem si nalil druhou skleničku a po chvíli začal u tv klimbat. Manželka v ložnici správně usoudila, že už zase chrápu u televize. Dostala nápad, že mě prozvoní. Telefon jsem měl vedle sebe, ale až za skleničkou s červeným. Když tedy zazvonil, tak jsem po něm chňapnul, ale při tom rukou napálil skleničku, která odletěla na bílou zeď v obýváku a ........ rozbila se.
Dnes jsem maloval ....
Z toho jsem se poučil, že před usnutím u tv vždy nejdřív dopiju co je nalito. Nebo tak nějak a moje drahá mě už asi taky nebude prozvánět
To jste měli docela zábavný večer!
A tou čokoládou jsi mě inspiroval. Mám tu svoji oblíbenou feferonkovou od Lindt.
( No já vím, jsem čuně, takhle si dávat před spaním čokoládu, ale když musíš, tak musíš.)
Já se s tou čokoládou k vám přidávám.Právě ji "docucávám" mléčnou a mém nalitýho panáčka Myslivce.
Kdo necucá s náma, cucá proti nám