pondělí 13. května, 08:16 Svátek má Servác
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Používáte remosku?
Já v ní dneska pekla králika pro větší rodinu nevim, to mi přijde lepší trouba, když už ji človek stejně má, ale pro nás dva nemá cenu žhavit troubu, když se to krásně upeče v remosce...
Re: Používáte remosku?
Re: Používáte remosku?
Souhlas Na ty "malé objemy" je to fakt výhodná věc. A taky na chaty, chalupy a nebo na zahrádku.
Re: Používáte remosku?
No, do tak malé chatičky jako máme my by byla ideální. I s tou kůrčičkou jste mě přesvědčily .
Teoreticky vzato jste mě přesvědčily. Pravda je, že cena je taková, že nákup taky budu muset ještě o nějaký měsíc odložit. Teď je dost placení - pojištění, popelnice, atd,.... Ale je v pořadí
Re: Používáte remosku?
Já ne, protože žádnou nemám. A ty historické už jsme zlikvidovali.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Používáte remosku?
Uvažuju o nové, výhledově, staré mě opustily. Kouknu na Aukro co to stojí.
Re: Používáte remosku?
Jájo není to nic levného, ale na aukru určitě najdeš nějakou výhodnější, nová to chce pár tisíc...
Re: Používáte remosku?
Taky jsme staré zlikvidovali. Místo ní mám elektrickou pečící pánev. Jasně, nejdou v ní buchty, ale na ty ji nepotřebuju. Je bezva na cokoliv. Má velkou plochu. Dobře se v ní kromě houbových škvarečků dělá taky španělská paela nebo hodně řízků najednou Tahávala jsem jí i na dovolenou
(Jan Kunc)
Re: Používáte remosku?
Taky ji mám doma. Peču v ní vepřová kolena.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Používáte remosku?
Vidíš porovnám výhody obou.Drahuš dík.
Starých remosek jsem vystřídala několik. Koukala jsem nová je fakt pěkná a bude dobře sloužit (ten hliník se moc napékal a byl naprd) to vypadá na Ježíška na příští rok :-). Mám el WOK taky suprovej, ale byl to šmejd z Makra a začíná se mi loupat teflon. Kupovalo si nás ten Wok tenkrát asi osm známých a jsem poslední komu vydržel, v létě v tom vařím i polívku abych nemusela topit. Tak musím najít nějaký optimální el. spotřebič co by zvládl co nejvíc funkcí. Ona spoustu toho zmákne i pekárna :-) (rizoto, zapečené brambory, sekanou) člověk si musí umět poradit
Re: Používáte remosku?
Jajo, pánev je taky teflonová. Nepoužívám jí zas tolik, tak nemám ponětí, jak vydrží. Ovšem koupila jsem jí na Aukru novou asi za čtyři stovky, takže to šlo
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Používáte remosku?
JJ to je hezká cena. Koukala jsem na remosky to je kolem 2.500 kč to je dost.... Ale něco si budu muset pořídit po Vánocích to začnu sledovat
Re: Používáte remosku?
Honzo, jak pečeš to koleno?
(Jan Kunc)
Re: Používáte remosku?
Drahuš, dá se péct úplně normálně, jako třeba kuře, ale já jsem to vylepšil tak, že ho vykostím a pak to masíčko vytřu česnekem a zabalím do něj anglickou slaninu, nebo špíček a vznikne jakási roláda.
Re: Používáte remosku?
A to pak pečeš v té pánvi, jo? To je bezva. Já jí spíš používám na vaření, či smažení, ale na klasické pečení ne
Re: Používáte remosku?
Nemám...ale nostalgicky na ni vzpomínám. Nedávno šel o remoskách v tv pořad...tuším, že Pod pokličkou. Uvažuju, že si ji přeci jen pořídím...a nebo půjdu taky do nějaké pečící pánve. Ještě nevím...