![]() |
čtvrtek 22. května, 08:36 Svátek má Emil
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(výška 360 m.n.m.)
Re: Clematis - pochlubte se !
Gábi, ten tvůj se světlým prostředkem je asi WN. Ale je divné, že ho kleplo. Tento k tomuto maléru nebývá náchylný. Proto se, ve stejném roce, zmátořil. To taky není běžné. Ale je pěkný.
Alenko, tento Avant Garde jsem koupila záměnou za jinou viticellu, myslím že jsem ho přinesla z Baumaxu a měla to být RUBRA. Za tuto záměnu jsem byla vděčná. To se povede málo kdy, Většinou si přineseme něco úplně obyčejného.
Proč nejde , od určité doby , z mobilu dát foto sem na Week, když to jinam jde.
Alenko dík, napadlo mě to, on Baumax je Poláků a asi ten výběr tam občas mají. Ať dělá radost. Až pojedu kolem Bau tak tam mrknu.
klemík Sweet Summer Love je nakvetlý, obdivován a přitom krásně voní, ale je to hydra...
Aleno , no to je záplava. nádhera

Aleno, to je nádhera.
Aleno, ten je.

No to je nádhera.
Mám podobný, kvete málo a navíc si Hokaido z něho udělalo oporu
(výška 360 m.n.m.)
Ali, krásný kousek - květy opravdu nešetří.

Zítra mají clematisy v Lidlu, určitě se podívám, co budou mít. Ale cena 119,-Kč. To není zrovna levné. Výhodou je, že v této době pokvetou, záměna , v Lidlu častá, snad tentokrát nebude.
(380m n.m.)
Aleno, moc pěkný obřík !!!

Děkuji za klematis, on stojí za vyzkoušení, je tam bonus vůně.
Byl jste někdo dnes v Lidlu, co tam bylo v nabídce?
Alenko, krásný! Jen teda toho prostoru zabere docela dost...
Aleno, já až včera k večeru. Dva kousky Justy. Oba kvetly. Záměna to nebyla.
(výška 360 m.n.m.)
Letošní nabídka lídláckých clemíků byla velmi chudá. U nás měli Justu, Romantiku a ještě další modré.
Koukala jsem po cestě na dovcu do Jeseníku, už nevím kde, měli Justu, Hagley Hybrid a ještě jeden, jehož název jsem zapomněla, měl jen 4 fialové lístky a měl mít světlejší až bílý střed.