středa 15. května, 05:29 Svátek má Žofie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Dasa, ja si myslim ze som tym, ze som to urobila z mrazenych filiet nic na dobrej chuti neubrala.Ono to stejne ide hlavne o to aby to boli ryby bez kosti.Dost tazko by sa v tej kapuste tie kosti vyberali.
Ak to uvaris, daj vediet ako ti to chutilo.
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita
Re: Starodávna rybacia špecialita