![]() |
středa 2. července, 04:23 Svátek má Patricie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahradní povídání
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
pro takové všeobecné povídání
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Zahradní dekorace, keramika
trošku jsem si hrála.....
Zvonkohra je doma
...koukám jak je máš uvázaný
Kordulko, to byla svízel. Měla jsem to na klice a různě upravovala.
A vyhrála sis. Hezký pokoukání.
Ty vole, to jsem si dala se sovička,.....s Čendou na štaflích a pod jeho dozorem, děsná práce
Regi, víš co ,viď...
...musím sehnat jiný a trochu silnější provázek
pěkná dřevěná kočka na zahradu. Udělali jste jí sami nebo někde pořídili, zároveň jestli je v ní světlo. Já totiž hledám nějaký dárek rodičům na zahradu a nejraději aby to bylo se světlem spojené. Jedině co mě napadlo zatím tak bylo toto světlo [pelek.eu], které by si mohli připeevnit na altánek pro osvětlení okolo. Jestli máte nějaký lepší nápad nebo blog kde by se prodávali třeba produkty se světlem tak mi dejte vědět. Předem moc děkuji.
Omyl
Kordul, už toho máš v tomhle stylu víc. Vypadá to dobře. V tomhle už by klidně nějaká jiřina mohla růst.
Tahle tráva je zelená i v zimě, mám v nich bohyšky a plánuju čemeřice. Tu stavbu co tam vidíme, je sousedova garáž, u které neodhadl výšku a kterou právě zadělává prknama. Tím to nabylo dojmu jak hangár pro Antonov
Takový hrnec jsem měla v pravěku na vyvařování plínek, nevím kde skončil, nikde tu není, asi ve sběru, chyba.
V kaufu byly krásný solární světýlka, buď motýlky, květiny, vážky, kuličky. No tak mám motýlky a kuličky. Ty motýlky vypadají líp.
Alčo, to jsem tam naštěstí neviděla, ale měli tam docela šikovné závěsné samozavlažovací truhlíky na zábradlí. Já jsem si tam koupila žebřík, skládací má nejvíc kolem 5 m.
Tyhle hliníkový kýble (nebo co to je za plech), hrnce prádelníky mám na půdě. Vyhazovat nechci, protože zatím nikde netečou
To já jsem do nich musela udělat díru🙈