![]() |
úterý 21. března, 03:56 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kvetoucí pokojovky
Spike, taky máš krásně rozkvetlo
a rozkvetení dendrobia je alespoň u mě sázka do loterie. Nikdy nevím, jestli z toho něco bude. Takže určitě příjemné překvapení.
krásné orchidky. dnes odp. jedu s dcerou do knihovny. pokud se stavíme v Kaufu , tak asi neodolám a něco dotáhnu . za oknem už to dokvétá a ten leden je tak na depku ...
SPIKE, krásně ti to kvete.
Kaaj, máš výborný program.
Hlavně ať mají v Kauflandu nějaké pěkné antidepresivum. Nedávno jsem někde četla, že spotřeba antidepresiv výrazně stoupá a spotřeba léčiv má také své následky, tudíž naše květinová antidepresiva jsou maximálně žádoucí. Doufám, že se brzy nedozvím, že zanechávají uhlíkovou stopu.Stejně jako vepřové a jiné maso. Ale že je zase čím hnojit celkem bez následků pro životní prostředí, to je věc druhá a dost opomíjená.
Kájo, dobrý výběr určitě bude, pak se pochlub
, někde jsem četla, že největší pohlčovač depresí jsou tulipány, já mám ráda žluté 
Spike, to je krásy! Je vidět, že se o ně dobře staráš
Irisko, až rozkvete, šup sem s fotkou
Já měla taky nasazeno, ale bohužel při starostech s rekonstrukcí jsem je neuhlídala a venku mi přemrzly. Tak uvidím po zimě, jestli něco vůbec přežilo.
Ale už mám taky svého krasavce, čekal na mě zastrčený poslední v Kauflandu a ještě na něj měli 20% Kč slevu, takže muž usoudil, že tam na mě prostě čekal.

tak takhle mi vykvetla a já neměla ani tucha
a adenka zatím poupě žádný
( Brno, 250m n.m.)
Na poupata na adénkách je ještě brzy, je málo světla, krátký den. Ale já už jsem zakrátila a už se objevují rašící očka. Na největším adénku se první pupeny objevily po 4 dnech po zakrácení a přenesení na okenní parapet, zrovna svítilo ty 4 dny za sebou sluníčko
Kiko, byli jste si souzeni. Ten se musel koupit.

Irisko
.
Moje dvě adenia taky přežila. Sice s bídou ale přežila. Budou potřebovat zakrátit.
tak jsem myslela. že si cestou z knihovny koupím v Kaufu střevíček - no už neměli .
tak někdy jindy.
Kájo, nic zajímavého nebylo?
nevím - dcera to proletěla a musela pro vnučku do Lidovky. nebyl čas abych se tam já šmatlala o berlách .
v pondělí se vrátí z hor ml, dcera , tak se tam snad dostanu . budu muset stejně koupit lepší kytku na pohřeb . zemřel mi bratr . -
Kaaj, jak vím, s bratrem jsi se moc nestýkala a nebylo to úplně to pravé ořechové. Nicméně i tak, ať je mu země lehká a jestli půjdeš na pohřeb, opatruj se, ať někde neprostydneš nebo od někoho něco nechytíš.
A nějaké zelené antidepresivum určitě objevíš.