|
|
středa 19. června, 12:11 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Podobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kvetoucí pokojovky
Teď mi kvete jen červená kohlerie. Fialky odkvétají, takže ty moc k focení nejsou.
Lado...to vypadá zajímavě...to co to pokvete.
Lado...a není to ta kytka, co její řízky tady rozesílala Adriana?
www.evciny-stra..
Adriana posílala columneu nebo se pletu?
Evco...mně od ní přišla jak kolumnea tak to druhé...název si nevzpomenu a ještě mi nekvetla. Ona tak nějak strádá....ale žije a roste!!
Jo máš pradu to je ona....mám od ní tři a jednu podobnou jsem měla doma...Jedna kvetla červeně..to bude ta co jsem měla, pak ta co mám kvetla oběma...tato a panšovaná..ta zatím jen roste..
Ta červená vypadá taky dobře..
Už jsem to našla...je to v diskuzi Ibišky, příspěvek Adriany z 21.3.2007.
Omlouvám se...8.3.2007.
jdu kouknout
www.evciny-stra..
Až se dostanu na druhej komp tak sem taky něco našoupu
napiš stránku..nemůžu to najít..
Lado...mně ta panašovaná taky roste, ale málo a hlavně - občas se mi na ní objeví plíseň.
Jo..je pěkně silná, ale nechce se moc větvit, mám ji už i nařízkovanou..plíseň jsem neobjevila..ale já je spíš mám na suchu..
1. Lado, to je ona...ale jak vidíš, mně se moc nedaří.
2. panašovaná, taky od Adriany...
Mě se rozjela teprve teď..jsou v pokojíku a tam skoro nechodím..,tak jsem docela zírala, že má na květ...
S tou červenou to bylo také tak..nic nic a pak jela jak blázen..nevím kam jsem dala fotky..
, dohledám a dám i sem..