|
Navigace: Záliby a volný čas
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Podkategorie:
Status: nováček |
Dobrý den, chtěl bych vám představit web určený pro děti [www.detsky-web.cz] web je nezávadný nenajdete tam žádné závadné hry, ale naleznete zde spoustu pohádek, určitě se podívejte, Děkuji za návštěvu a komentář. (pro adminy:moc se omlouvám, jestli vám to vadí)
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil detskyweb (08.02.2009 11:38)
|
|
Komentáře a názory
|
Soutěžní fotky najdete všechny zde..
http://www.week.cz/zaliby-a-volny-cas/fotografovani/fotosoutez/zverinec/galerie/list.php?3
Vyhlašujeme
Autor: LadaB - 16.05.2009 06:47
Rubrika: Fotosoutěž
- Komentářů: 101
|
prosím, mám dotaz, jake používáte nebo jste používali prací prášky pro čerstvě narozená miminka a šestinedělňátka.
Já ještě prala ve mýdlových vl
|
Dobrý den,mám 4 holčičku. Do nynějška jsem vychovávala malou téměř sama, protože tatínek nám jezdí na kamionu. Ve výchově jsem přísnější, hlavně u věc
|
|
Ahoj všichni, jsem moc rád, že tu mohu být a podělit se o své zážitky s cestováním.
Už jsem projel pár kontinentů a viděl nespočet podivuhodných přír
Autor: eri - 18.10.2011 08:51
Rubrika: Po Evropě
- Komentářů: 3
|
Dnešní noc strávíme ve vlaku. Jsem dost zvědavá, jakou úroveň má železniční doprava v Thajsku. Na nádraží jsme včas, tak se naše malá skupinka 16 turi
Autor: SPIKE - 25.11.2016 10:09
Rubrika: Thajsko
- Komentářů: 0
|
Ten z Vás, kdo byl na nějaké exotické dovolené, nebo jen listoval katalogy hotelů v takových destinacích, si určitě pamatuje nějaké krásné umyvadlo ve
|
|

Autor: SPIKE - 04.05.2014 15:23
Rubrika: Polévky
- Komentářů: 10
|

Autor: Vladka - 10.07.2017 09:25
Rubrika: Zahrada
- Komentářů: 7
|

Autor: gabca - 26.08.2017 20:05
Rubrika: Jižní Čechy
- Komentářů: 8
|
|
MAXINZERT - inzertní portál - inzerce zdarma
MAXinzert - inzerce zdarma, inzertní portál pro soukromou a firemní inzerci. Možnost poslat SMS zda
|
Kalendář akcí, pro děti, na víkend, turistické, kina, divadla
|
Přehledná nabídka spořicích účtů. Akční nabídky se zvýhodněným úročením nebo penězi k založení. Alternativní produkty pro zhodnocení peněz (investice)
Autor: domandona - 08.08.2016 17:30
Rubrika: Finance
- Komentářů: 0
|
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Dětský-web
Odkaz jsem prozatím nerozklikla, odrovnalo mě - s prominutím - už ve zdejším textu, že chcete web "představyt" ... tak to je drsný
. Nad absenci čárek v textu jsem se s velkým přemáháním přenesla...
Každý nechť si píše ve svých příspěvcích, jak chce. Je to JEHO vizitka. Ale pokud se někdo pouští do věcí jako jsou stránky pro veřejnost, a navíc ještě určené pro děti, tak by se měl zamyslet nad pravopisem a nekazit češtinu.
Tolik můj názor.
Moc se omlouvám, za chybu psal jsem to rychle a nevšiml jsem si toho ještě jednou se omlouvám,ale určitě se podívejte na web snad se vám aspoň web bude líbit. Děkuji