|
|
sobota 25. května, 09:30 Svátek má Viola
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
Děkuju. Vůbec nevím, kolik se může do příspěvku vložit fotek, ale ono to tu někde napsané asi bude.
myslím že to pobere 5 fotek
Dobré ranko, tak já "cvičně" pár foteček přidám
Tu třetí letos přefotím, pokud teda vykvete.
no prostě nemám slov

No to já taky nebudu, pokud se ty potvůrky letos rozhodnou "stávkovat"
Loni mi nějaké nové nekvetly, tak uvidíme.
Za nekvalitu fotek se omlouvám, protože já a foťák si nějak moc nerozumíme.
Wzteklino, musím ti složit poklonu za tak nádherné květy.
Wzteklinko, tak to je paráda, máš je nádherné

Wzeklino, krása

Ale nemyslete, loni jsem to chtěla zabalit....kamarádka cestovatelka mi přivezla z Holandska 3 amarylisky,nakonec jich bylo šest(byla unešená ona nekytičkářka)...no samo,že skončily u mě...všechny totiž měly červenou spálu..a celé léto to byl boj, jestli léčit nebo rovnou vyhodit.No samozřejmě léčení a karanténa od ostatních.....vyhráno ještě není.Ale kvetly potvory jak vzteklý.
Aleee aj tak ich povazujem v tomto obdobi za jeden z naj!!! kvietkov - je to totiz taky kvietok nasich babiciek, mamiek...a podla mna ma preto tradicne miesto na nasich oknach.
(...od vlani jeden ma uz aj moja dcera)..
---------
Wzteklinkoooo...nadhera!
nádherné barvičky

Paráda
A jen malej dotaz. Jak tam ty fotky vkládáš? Ono se mi to nějak pomalu rozbaluje a každý obrázek musím zavřít abych se mohla podívat na další. Jinak stačí klik na připojit obrázek , otevře se ti okýnko PROCHÁZET. Když na něj klikneš tak ti to nabídne výběr z počítače. Pak si jen klikneš na fotku, kterou chceš poslat a klik na PŘIPOJIT a pak normálně odeslat.
Zkouším to teprve od včera, tak asi něco dělám blbě