![]() |
neděle 1. října, 01:42 Svátek má Igor
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jsem nebo nejsem těhotná??
Hrozně se bojím, že nejsem dost zajímavá, protože na 100 procent nejsem těhotná, navíc mi ani není šestnáct, ale pětatřicet, poraďte, co mám dělat?!
https://eu.zone..
Smířit se s tím, ale neboj, jsou lidé pro něž si zajíček pořád
Když já bych se taky chtěla pochlubit, co už umím a že už od třinácti vím, jak se to dělá, ach jo. Teda... aspoň doufám, že si to ještě pamatuju
.
Hm...takze to mam asi nejake medzery?!...ale clovek sa stale uci - do konca zivota a nikdy nie je neskoro zacat ...vsaaaaaaaak?!
(...ona skleroza je obcas prima vec, lebo mate sancu objavovat stale nove a nove veci...hihi, ja som tak konecne nasla hodinky- len ten, kto ich strcil do suplika s liekmi tiez mohol vybrat ine miesto, tam totiz az tak casto nechodim....
K úvodní otázce (je-li teda myšlena vážně) -nikdo ti neporadí nic jiného, než prostě počkat do termínu následující menses a koupit si těhotenský test.
Jestli by to těhotenství byl obzvlášť velký problém, tak se objednej na gyndu.
www.evciny-stra..
Neporadím,ale snad tě aspoň utěší,že jsem na tom stejně
tak teda nevím jestli to ona slečna myslí opravdu vážně... každopádně ji stejně nikdo neporadí nic lepšího než počkat a udělat si test...
Tahle aspoň nedělá hrubky, velký písmenka na začátku věty neřeším. A nepíše, kolik jí je, to je taky světlá výjímka. Takže jak - je f tom, není f tom?
P.S. Za našich mladých let nám radili jako stoprocentní antikoncepci acylpirin. Stačila jedna tabletka třeba na rok, když se na kolena moc netlačilo.