![]() |
pondělí 23. června, 08:32 Svátek má Zdeňka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vřesoviště
Ten javor tam ještě trpím, ale je to ostuda.
No koukam prave na tu dabecii
Krasa vse!
A kde je pajehlicnik?
A ja jsem se na tu planovanou rekonstrukci vresaria letos jeste vubec nedostala
Je tam kluk jeden, ale radši se před tebou schoval.
Uzaviram timto eru meho horskeho vresoviste
Vsechno vykluceno a vycisteno, prohnojeno, vylehceno a muzu se pustit do vysadby pripravenych trvalek, konecne!
Zustavaji jen 2 borovice a 2 muchovniky a zatim jeste i klasnatka na kraji.
No, jsem zvedava na vysledek pristi rok, to uz se treba pochlubim v nejakem jinem vlaknu
Tak vsem pozustalym vresum a vresovcum - zdar a silu!!

Betas, kde máš vřesy a vřesovce?
Už ani Ň jo?
Já to tedy letos taky nebudu ani fotit, je to hrůza. Vřesy už jsou letos odkvetlý, v těch vedrech dostaly na frak. Javor se drží, ale je to katastrofa, stejně tak i rhododendron. Chtělo by to taky překopat, jenže nevím, kde dřív začít a kde skončit.
Vřesovce se mi rozrůstají do mega placek, už to ani nevypadá hezky. Ale jdou tady.
Ano, uz ani Ň!
A já měla pro Tvoje vřesoviště takovou slabost!
Ale chápu, že když se něčemu dlouhodobě nedaří nebo to je spojeno s velkou péčí, tak to člověka netěší.
Já se naopak rozhodla, že zbuduji vřesoviště další, tak jsem zvědavá, jak se bude rostlinám dařit. Půl roku se věnuji přípravě, navezla jsem val, do kterého jsem zabudovala různé zbytky dřeva, listí, jehličí, hoblin, větviček, navezla kompost. Čekám do jara, až si to sedne, a budu sázet. Tak mi držte pěsti, ať se pak realita trochu shoduje s mými idealistickými představami
.
Vřesovcům se před barákem zatím daří. Ale občas už vytahuju suchý klacky. NJN, nic není věčný.
To je nádhera 👍
Krasa nesmirna Gabi, a jak to leze ven pres plot!

Tak trochu pouťových barev
Krásně ti to kvete
Barvy jsou krásné, kveteš úžasně.
Moje jediná azalka
Nádherná barva , jak oheň 🔥