neděle 10. listopadu, 20:22 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Papoušek
taky mám papoucha,mám ho asi dva měsíce a už mi podruhé kvete,dostala jsem od sousedky oplégr,dala do vody ....,je to nádhera,jsou i jiné barvy,já mám tuhle - [foto.dama.cz] ,pokud se do galerie nedostanete ,dávám foto
dneska jsem se dozvěděla že se dá množit i semínky,které po uzrání má,pravděpodobně jsou v zadní části květu jak je ta tyčinka,když je tyčinka zralá (asi po odpadnutí květu) tak pokud se jí dotknete tak praskne a semínko vyletí do prostoru,chci to zkusit,protože mám taky zájemce o zaslání a přeci jen semínka cestu poštou spíš přežijí než rostlinka
Jdu to prozkoumat...
Jéééžíši, Vlkova 37, jak tě ukecat, abys mi taky poslala semínka Je to krásný květ a zajímavá kytka. Zcela mě nadchla. Mám mail : ewa.hla@centrum.cz
Mně ta tyčinka vždycky lupne, ale semínko jsem zatím nikdy nezahlídla. Zřejmě ho to vystřelilo hodně daleko. Zrovna kvete jako divý, tak budu taky číhat.
To se musí přikrejt síťkou...,jinak se nedohledaj...
Ale dohledaj, akorát to potrvá... až nath začne někde pučit koberec tak bude hnedle vědět kam to odstřelilo
No to je raději vyluxuju... Až budu chtít semínka, tak přes něj hodím síťku...
Jak to chceš vyluxovat když nevíš kam to odstřelilo?
Bujení v koberci u mně nehrozí. Papouch se letní na balkoně. Tam se to bude dohledávat ještě hůř.
Nath, ty zásobuješ i sousední balkony a taky prostor před barákem? Škoda že nebydlím poblíž pár odstřelenými semínky bych nepohrdla
Mihulko, pokud se mi podaří nějaká dohledat, tak ráda dodám. Případně namnožím z řízku.
Jéé děkuju a už se těším
Zatím je to na odštípnutí ještě malé, ale hned jak poporostou, tak je uštípnu a nechám zakořenit. S tema semínkama si moc nevěřím. A tak akční jako Lada nejsem, abych to potahovala sítkou, či punčuchou. No, i když třeba do toho půjdu.
Třeba jo, můžeš to používat jako hříbek na štepování fuseklí a tím pádem máš 2 v 1