![]() |
úterý 28. listopadu, 16:25 Svátek má René
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vanocni kaktus
Zdravím, už máte letněné kaktusy zpátky doma, nebo je ještě čas? Na noc hlásí u nás v Liberci nula stupňů. Co vydrží?
Já je mám zatím ještě venku,ale pokud by mělo být v noci pod nulou,tak bych je asi raději uklidila.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
taky je mám jestě venku
Tak ještě že jsem ztratila nervy a raději je uklidila. Ráno bylo úplně šedivo.
Poraďte mi prosím co teď s nimi. Přesadit, pohnojit a čekat na poupata? Dám je do verandy na okno, světla budou mít dost. Ale jsou ještě v těch původních květináčcích z obchodu.
Moje byly venku, asi nepokvetou kvetly průběžně od května do srpna.
Přesazení bych nechala asi až na jaro.Pohnojit můžeš.
Já už mám své vanocni kaktusy v zimní zahradě je tam okolo 15'C už nasadily na který ale na listenech mají jakési puchýře co to může byt nevím jakoby prosvítalo nevíte někdo co je to?děkuji Majka
Mě kvetly celé léto
Dobrý den . Mě vánoční kaktus také už nasadil na poupata ale něco je s listeny mají takové puchýře nevíte někdo čím to je?Děkuji Majka
Já to mám taky, myslím je to popálené od slunce
Taky už je mám doma, vypadají zdravě a silně. Evidentně se jim to v létě pod třešní líbilo. Jak teď zalíváte? Vim že se s nima už nemá hejbat, ale nevím jak zalejvat.
já je na sluníčku vůbec neměla. A dnes jsem zjistila, že jeden je obsypaný poupaty
Já je taky neměla na sluníčku ale ve stínu a obsypané jsou všechny čtyři...tak jsem zvědavá, jestli to neopadá...zatím jsou to jen takové pupíky
Bertičko, mám je obalené taky dost. Stále jsou venku takže méně než bych zalívala doma. Ale nesuším je už.