![]() |
neděle 23. března, 13:12 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Moučníky
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vánočka - tvarohová
(Věrka)
Tak já se musím pochlubit, že jsem to tedy zvládla. Vypadalo to zpočátku dost hrozivě, ale po tréningu ........
Nejdříve jsem zapletla tu Tvarohovou. Velmi mi chutí připomínala štolu. A pak ještě i klasickou. Není to úplně ono, ale dá se ne ?
Kofila: Dost dobrý, mně se líbí. Ještě jsi vedle ní měla postavit hrníček s kávičkou a idylka by byla jako vyšitá.
Evanko : Odbíhala jsem k videu . Nic nejde hned na poprvé samo....... tak dobrá zase nejsem. Ale snažila jsem se. A co je hlavní, nezbylo nic.
Holky jste šikulky. Já už tuhle vánočku pletenou ze šesti zkoušela loni a moc se mi nepovedla. Taky jsem odbíhala k videu, ale než jsem došla zpátky, nevěděla jsem, jak to bylo, takže jsem víc běhala, než pletla
Nakonec jsem se vrátila ke skládané ze 4-3-2.
Teď, když vidím, jaké máte ty vánočky pěkné, tak se letos znovu pokusím.
(Věrka)
Evanko víš jak jsem to trénovala ? S tkaničkama od bot !
Jako ,ne že bych si zavazovala boty do vánočky, ale vem nějaký hrubší provázek nebo tu tkaničku, nastříhej na dlouhé kousky. Nahoře svaž a trénuj. Až pochopíš systém, zjistíš, že je tam vždy jen jedna možnost kam "jít".
Já když zapletla ty tkaničky, tak jsem zjistila, že je to vlastně velikonoční karabáč !
Kofilo, to je senzační nápad
naučím se to na provázcích, nebo na tkaničkách.
Když k tomu přistoupím s láskou, tak se musí dílo podařit
když ji tak chválite asi jí taky vyskouším mužíček se jmenuje honza a českej honza přeci rád buchty a je to jedno jestli to bude vánočka u nás jsme zapichovali špejle na výšku aby
se nevyvracela do boku a hezky držela