![]() |
středa 23. dubna, 01:24 Svátek má Vojtěch
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Narcisy
Pár z mých narcisů, fotila jsem skoro potmě, nějak je málo času
Ještě pár
některé se nedají vyfotit, ta neonově žlutá udělá na fotce jen flek
( Brno, 250m n.m.)
Nové od podzima, staré už odkvetly
Jájo, narcisy máš teda výstavní.

A teď mi někdo vysvětlete, proč mi letos vylezly, u sázených narcisů na podzim , jen špičky a nic. Jinde už kvetou a vzadu na zahrádce mám 2 cm sežloutlý špičky a konec. A vůbec, narcisy mi tady nejdou, jeden rok vykvetou, druhý rok jen zelený listy a pak zmizí úplně. Nějaké vysvětlení?
My jsme opoždění, zatím kvetou i Tee a Tee,ale už jsou oschlé. Ještě spousta jich je v poupatech. Máš iviku taky krádné druhy. Je úžasné jak jsou mnohotvárné.
Jájo, to je pravda.Neuvěřitelné množství kombinací. Radost se dívat.
včera večer jsem skoro na všech narcisech otrhala odkvetlé květy. - a je po parádě. to nepamatuju , aby tak rychle odkvetly. a navíc ty bílé vońavé vůbec letos nekvetou .
:-)
Tak mi teprv teď vykvetly ty mini narcisy.( nejsou to tete, jsou ještzě menší - Jája asi bude vědět ). Kupovala jsem na podzim v Lidlu v krabici sadu narcisů ( asi 6 druhů ).
Jediný, který přežily, jsou tyto. Ostatním vylezly jen špičky a zežloutly. Po vytažení byly cibule uhnilé.
Poslední narcisky.
Ty první jsou ze směsi botanických z Penny. Tech bych si pořídila víc mám tyhle malé moc ráda. Vysoké u mě leží, vane tu neustále hodně vítr.
Tak to by se ti Jájo líbily ty moje, ve skupině na FB mi je určil Pavel Chlouba jako botanický druh Narcissus jonquilla.
Ten miniaturní kvet mě fascinuje.
Ty jonquila mám taky :-) Mám i menší:-)