sobota 21. září, 03:04 Svátek má Matouš
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Úprava králíka
Re: Úprava králíka
Re: Úprava králíka
[recepty.labuznik.com]
hledám nějaký recept na králičí játra a zjistila jsem, že na tom labužníkovi je těch receptů na králíka opravdu spousta, takže uzmu králíka tchýni a jednou si ho udělám podle sebe
Re: Úprava králíka
Re: Úprava králíka
Re: Úprava králíka
Králík na česneku
Ingredience:
1 králík,
250g másla nebo rost. tuku,
1 větší cibule,
2dl kečupu,
4 stroužky česneku,
1 lžička papriky,
1 lžíce octa,
lžíce cukru,
lžíce soli,
3 lžičky sojové omáčky,
na ozdobu:
petrželka, rajče, pár listů salátu, celerová nať..
Příprava:
Králíka očistíme, omyjeme, naporcujeme a vložíme do pekáčku. V kastrůlku rozpustíme máslo, vsypeme hrubě nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme kečup, prolisovaný česnek se solí, mletou papriku, ocet, cukr, sojovou omáčku a vše promícháme.
Touto marinádou potřeme králíka a necháme v chladnu do druhého dne uležet. Králíka mírně podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a vložíme do vyhřáté trouby. Při teplotě 180-200 °C upečeme za občasného podlévání doměkka. Ke konci pečení pekáček odkryjeme, aby maso dostalo zlatavou barvu.
Re: Úprava králíka
Re: Úprava králíka