![]() |
neděle 1. října, 01:44 Svátek má Igor
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Krása a kosmetika
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Umělé nehty
...ale mám zanedbanou depilaci
(Evina)
nové
Já som sa zamilovala do shellacu. Absolvovala som dve sedenia u manikérky a nakoniec som sa rozhodla zohnať si nádobíčko a zkúsiť to sama. V piatok mi prišla končne UV lampa a včera som sa poprvé zkúsila urobiť si ich sama. a zatial som nadšená !
anny a foto je kde?
Irisko, foto by som dodala, ale nie z mojích nehtov. Zatial ich mám krátké. ale dúfam, že práve vďaka shellaku sa mi konečne podarí vypestovať dlhšie.
Moje první gelovky, ale ty nejsou od nehtařky, to já sám a na sobě.
Čekala jsem to mnohem, mnohem horší, protože jsem na nehtech nikdy nebyla a všechno jsem musela odkoukat z netu.

Trixinku, gratuluju že jsi to vůbec zvládla. Vypadají dobře. Já mám problém si nehty i ostříhat
Natož abych si dělala sama.
Trixinko, tak to jsi fakt zručná
, od leckteré nehtařky to vypadá podstatně hůř . A jak dopadla levá ruka? 
Amee, Missi děkuju. Taky mi to dalo pěkně zabrat.
Dvě hodiny jsem dělala jednu ruku. A levou rukou to dopadlo teda hůř, je to docela makačka, obdivuju nehtařky co si zvládnou udělat obě perfektně. Je to focený teď večer, takže je tam prd vidět, ale hůř sem zpilovala přechod u tipu, takže pěkně prosvítá, ale to je i moje blbost, protože sem si dala barevnej tip místo průsvitnýho.
A taky sem si měla dát víc záležet na bocích u malíčku je to hodně vidět.
Dnešní ségřiný a mamčiný. Z těch druhejch sem kvetla, jsou malovaný lakama, páč ještě nemáme takovou zásobu gelů a podle toho to vypadá.
.... t y mamčiny jsou suprový, ty se povedly

Trixi, ty jsi na ten lak dala ještě gel?
(380m n.m.)
Trixi , líbí se mi , jsi šikula

Děkuju.
Missi, jj dala a úplně nakonec ještě finisch.