sobota 18. ledna, 18:34 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Těhotenství
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Těhotná?
Strach má každá, ale uvažuj lepší mít dítě teď a zdravé než nikdy a nebo v pozdějším věku a nemocné. Hlavně se uklidni udělej si potom ten test a zvaž co je pro tebe důležíté zda být šťastná, nebo se celý život něčím trápit. A nakonec i to těhotenství a mateřství je krásné pokud na to nejsi sama je to radost a sdílená radost je dvojitá radost. Tak držím
Zdravím, s přítelem jsem měla nechráněný styk, HA beru 5. měsíc s maximální odchylkou 1-2 hodiny, podle toho jak dojedu domů. Špatně mi bývá normálně, ale teď se bojím, že jsem těhotná, od styku je to 5 dní a já si nejspíš namlouvám, že začíám přibírat. Kamarád, kterému jsem se svěřila mi řekl, že jsem pořád stejná a pokud přibírám je to tou antikoncepcí. Je možnost, že bych byla opravdu těhotná nebo si to jen namlouvám? Děkuji za odpověď.
Anetko, v případě nejistoty je myslím si ten test opravdu nejsnazší řešení. Vypadáš jako rozumná holka, tak si skoč do lékárny a budeš mít jasno během pár minut a hlavně, čím dřív to člověk zjistí, tím více má pak času na to řešit, co s tím dál
Anetko, na dálku ti tady s tím nikdo nepomůže, ale nevím, proč váháš s testem - je neškodný, rychlý a relativně spolehlivý. Takže pokud tě trápí nejistota a obavy, tak test je nejlepší první řešení a dle výsledku se pak zařiď. Není úplně 100%, ale je možné ho samozřejmě zopakovat a pak už ta spolehlivost je mnohem vyšší. Tak držím palce a v každém případě se rozhodni správně.
Macino, co ty tu očekáváš za odpověď? Takhle brzy ti neodpoví ani gynekolog po letech studií a po důkladném vyšetření. My tu opravdu nejsme bystrozraké ani vševědoucí. Tak přestaň bláznit, udělej si test a pak zajdi na gyndu. Věra
www.majkaj.webg..
Pokud byla Anetka těhotná, tak v této době bude už po porodu, ne?
Majko, tys jediná pozorně čtoucí! Já jsem si data ani nevšimla (a nejen já ). Věra
ahojky chtela sem se zeptat.jsem 20 tydnu a nic jsem nepribrala naopak jsem o dve kila lechci je to normalni?pri prvnim diteti sem pribirala normalne za celej porod jsem pribrala 8kg ale nehubla diky moc
zeptej se doktora
Moje kamarádka první dva měsíce těhotenství taky hubla a dítěti jsou už dva roky a je zdravé.
No tak jestli chodíš na pravidelné prohlídky, tak tam si sestřička píše i váhové přírůstky, pokud to jí ani doktorovi nevadí, tak je to asi o.k.
Ono taky dost záleží jakou jsi měla původní váhu a kolik měříš.
Obecně obéznější ženský by měly přibrat míň než ty podvyživené.....
Chce si to vse hlidat, taky zalezi zda beres nebo neberes antikoncepci
Znam znamou co aj kdyz ji brala tak predci jen byla tehotna, nastesti to ale stihla do tydne to zjistit takze se s tim dalo ejste neco delat, na potrat by nikdy nesla