![]() |
pátek 21. března, 18:06 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Interiérový design
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Systém na závěsy- holky poraďte
Hmmm, to jsem viděla u kamarádů v Itálii, ale jak se to jmenuje nebo firmu nevím. Šlo to velmi snadno, takže určitě nějaký převodový mechanizmus nebo aspoň kolečko
www.majkaj.webg..
Co tady?
[www.zaluzie-markyzy-rolety.com]
No Drahuško, já to viděla taky jako na videu na youtube ani tam to nemohu najít. Buď se ten závěs roztahoval, rovnoměrně do stran, nebo do jedné strany a jelo to jako opona. Fakt hezký.
Tyhle japonské stěny taky nevypadají špatně. Myslím ten systém.
[www.dointerieru.cz]
No Majčí, tohle prostuduju. Jsem taky zvědavá na ceny. Dík
Já jsem postupně od různých mechanismů upustila, protože byly poruchové. Záclony i závěsy přišívám ke kroužkům (záclony už nařasené a tak sešité) a ty lehce navlíkám na tyč. Je to rychlé a pohodlné. A peru to samozřejmě i s těmi kroužky. Věra
www.majkaj.webg..
Amélko, nevýhodou japonských stěn je, že pro otevření dveří je musíš mít kam odsunout, neuhnou jako závěs. Ale jsou efektní.
alička
No bať Majčí, vždyť já mám to francouzský okno z jedné půlky fixní a druhá půlka není otvíravá,ale šoupací. Takže myslím, že bych japonku mohla mít. Se mi docela ta myšlenka zamlouvá.
Když ji budeš zašupovat na stranu fixovaných dveří, přijdeš přece o celou půlku prosklených dveří. Není škoda toho světla?
A co toto?
[www.styltex.cz]
Myslím si taky.
Ale já jsem hlavně příznivce "holých" oken, záclony ani závěsy domů nechci... možná časem do ložnice a dětských pokojů, ale jinak chci koukat pořád ven
.
Aby na tebe pak někdo v noci neudělal BAF!!!
JABRAKA
Anavi, já chci právě taky koukat pořád ven, ale v noci když se setmí chci mít zataženo. Přeci jen ta okna jsou přes skoro celý obývák a v takovém soukromí moje parcela zase není. A žaluzie nechci.
V noci pochopitelně zatahuji - máme Amee nechtěné žaluzky, které jsou přes den vytažené nahoru
.