čtvrtek 16. května, 19:19 Svátek má Přemysl
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Vepřové maso
Re: Vepřové maso
Re: Vepřové maso
Re: Vepřové maso
Re: Vepřové maso
PIKANTNÍ VEPŘOVÝ ZÁVITEK
Ingredience:
600 g vepřové kýty, 1 kg kysaného zelí, 150 g uzené slaniny, 200 g paprikové klobásy, 4 menší kysané okurky, sádlo, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 4 plátky anglické slaniny, ostrá hořčice, sůl, pepř, 1/2l tmavého piva, MAGGI tmavá jíška, MAGGI sypký hovězí bujón, MAGGI Dobrý Hostinec Znojemská.
Příprava:
Na části sádla orestujeme najemno posekaný česnek, cibuli, uzenou slaninu a kysané zelí. Vepřové maso nakrájíme na slabé plátky a naklepeme ho. Plátky osolíme, opepříme a potřeme hořčicí, na to položíme anglickou slaninu, směs zelí, kyselou okurku a 1/4 klobásy.
Plátky zabalíme, podle potřeby svážeme provázkem a opečeme ze všech stran na oleji v nízkém kastrůlku. Podlijeme vývarem z MAGGI sypkého hovězího bujónu a černým pivem, přikryjeme pokličkou a dáme dusit do rozehřáté trouby. Dusíme asi 45 minut při 180°C.
Hotové závitky vyndáme, výpek dolijeme vývarem a přivedeme k varu. Obsah sáčku MAGGI Dobrý hostinec Znojemská vsypeme do vařícího výpeku a důkladně promícháme. Přidáme máslo a za stálého míchání vaříme asi 5 minut, dokud omáčka nezhoustne.
Re: Vepřové maso
Re: Vepřové maso
Re: Vepřové maso